lauantai 21. toukokuuta 2022

Raiskaajaryssät

 https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marko-suutari/itanaapurin-uskomaton-barbaarisuus-on-saanut-uuden-asteen-vauvojen-raiskaamisen/


Wau..... ryssät raiskailee ihan pokkana siis wanhoja äijiä JA pikkuvauvoja !! Ja NÄITÄ psykoottisen pahoja pikkuperkeleitä joka saatanan paskasäkki hawonen ja tuomio-oja ja muut koirankusipäät paskaläjät PUOLUSTAA !! MUISTAKAA ja YMMÄRTÄKÄÄ SE !!! 

Pitäkäähän mielissänne. Muistakaa !! 


Muistakaa muistakaa muistakaa !!! 


JOKAINEN kommarin sosiopaatti TUKEE   K A I K K E A tuota. Eritoten "jos" tai KUN se on "paratiisinsa tiellä" ja haittana ja edessä  ja hidasteena niin sen voi ihan hyvin raiskata polttaa ryöstömurhata jne. Nou bigi.


Jos puhutaan  Saatanan Omasta Armeijasta !! Houlii fak.



No hyvää tässä on se että ryssät on nyt sitten oikeasti ja TODELLA ihmismaailman ulko ja ala -puolella ja jos luoja suo niin niistä tulee samanlainen tunkkainen takapajuinen ultraköyhä hylkiö-paariah nevada kuin pohjoiskakkalasta. Tokihan ne JO ON sitä mutta siis tuon "hienomman väen"kin kusisten korvien välissä.


Ei armoa eikä ymmärrystä ryssälle. Amen.


Ryssät tulisi ROTUmurhata kuten olen johdonmukaisesti AINA sanonut, ja se koko paskaläjä hävittää niin täydellistäkin täydellisemmin ettei o tosika. Ja suomalaisten alueet palauttaa suomelle ja ..kaikkea tätä.

Mutta ehkä se siihen vielä meneekin, huunous ?


Täytyy kunniamainita muuta McDonaldskin ! Ne lähtee LOPULLISETI ryssältä !!! JiiiiiiiiiaaHAAAAAAA !!

Joku kommentoi tuubivideota aiheesta sanomalla että ihmiset ei edes tajua kuinka suuri juttu tämä on. Nimittäin on niin että McDonalds = Amerikka ja sen kulttuuri - keittiön osalta ainakin, ja kun mäkki meni aikanaan ryssälle, taisi olla 1981, se oli sellainen suuri symboolinen juttu että itä ja länsi voisivat elää ja olla sulassa sovussa rinta rinnan jne ja kaikkea tuota. Mutta NYT... itä ja länsi on bänx, ja kaikki tämä vuosikymmenten hippiäis-MoKupaska alkaa viiiiiihdoin hälvetä. Ja samat entiset kusipäät ja rumat naamat tulla sieltä paskahuurujen seasta taas esiin.

MIKÄÄN ei ole muuttunut OIKEASTI miksikään näissä asioissa.

En tiedä MIKSI niin monet luuli että olisi, nekrukin oletettiin yht´äkkiä ihmiseksi jne, mutta ..hei, ihmiset on melko ty-hy-miä.





Kiitti.

1 kommentti:

  1. "mutta ..hei, ihmiset on melko ty-hy-miä.

    Jordan Peterson kertoo, että USA:n armeija ei ota palvelukseensa ÄO83 tai alhaisemman ÄO:n väkeä. Syy. Heistä on armeijalle enemmän harmia kuin hyötyä.
    https://www.youtube.com/watch?v=P2mxdrTP-os

    Ihmiskunnan keskimääräinen ÄO on David Beckerin mukaan 82.
    https://www.unz.com/jthompson/world-iq-82/

    David Becker, Chemnitz University of Technology, Department of Psychology
    https://www.researchgate.net/project/Worlds-IQ

    Kukavaan

    VastaaPoista