keskiviikko 18. toukokuuta 2022

Ryssäin uhkaukset

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3eae909e-523a-4edb-9a29-8f6f6bf5f72f


Niin.


Eiköhän tuo ole  kokoajan ja AINA ollut lähinnä noin; paljon melua tyhjästä.  Ja suomalaiset hönöt  on herkkäuskoisina vilpittöminä maalaistolloina aina vain uskoneet ja ottaneet kauheen vakavasti ja todesta.

Naurettavaa.


Tämä on vähän sama asia kuin se että "se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa".

Mutta hyvää on että suomlannin finnuiitti on nyt edes kerran katsonut bluffin ja todennut sen...bluffiksi, joten TÄMÄ on eittämättä historiallista.

Toisin kuin se että yksi liejurotanmulkku soittaa toiselle ja pistää nimensä johonkin vitun byrokraattiseen paperiin alle, saaden  teidät kaikki haukkomaan henkeä "mikä NERO se Niinistö on!" ja mikä "suurmies" ja "historiallinen Valtiomies" jne jn.. Kristus te olette sitten tyhmiä ämmiä perkele. !!.. ei ju..hahaha aHAHAHaaaaaaaaaa.

Vittu se on ihan PERUS poliitikonnuljaska ei MITÄÄN ihmeellistä, syö nukkuu ja paskantaa, ja välillä vääntäytyy johonkin vitun kissanristiäisiin ja laittaa nimeä alle paperiin kun kamera kuvaa, ja TÄMÄ on teidän ällöttävien ääliö-älykääpiöiden mielestä jokin vitun Uroteko ?

Suomessa ei näämmä tarvitse halkaista merta kahtia tai edes atomiakaan lopulta, saati kiivetä alasti Everestin huipulle Lhama selässään, tai keksiä Penisiliiniä tai olla Da Vinci, riittää että on joku yhdentekevä pieru, joku vitun "poliitikon" nahjus ja laittaa vain nimmarin johonkin papruun ja bäng!! Finnuiitit on TÄYSIN myyty.


Vitun tuhnut saatana. HÄVETKÄÄ  !!


Jos valtionpalvojista puhutaann....  


Jantelakilaisilla Norja-ämmillä olisi teistä opittavaa.


"Ou mai kaad ! Niinistö !!  Mä en hallitse orgasmejani !! Sä NIIIIN pistit nimesi alle siihen paperiin !! OU-MAI-KAAAAAAAAAAAD!!"


Vittu rauhottukaa ny saatana. Te olette naurettavia.
















...Niin kuin ryssän uhkaukset !! HAHAHAHAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...



ThahahahahaHAHAHaaaaaaaaaa !!


Ryssät on kuin jokin idiootti joka huutelee säälle tai "taivaan ilmiöille" että "näin on !! parei pysyäkkin poissa!! ...tai vedän lättyyn !...s´ttana!" ikäänkuin TUO olisi se syy miksi joku saderintama ei satu juuri hänen kohdalleen tai miksi meteoriitti ei seisahdu keskelle taivasta vaan jatkaa menoaan ja lentoaan vaikka juoppolalli se karjuu että "älä saatana pysähdy siihen!!!".  Absoluuttisen säälittävää.


Ryssät on kehareita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti