perjantai 13. toukokuuta 2022

Finis ruslandiae

 



FUCK OFF russia  ! And FUCK YOU ! Losers. Thieves.



Eniwei,  halusin vain oksentaa sanoja ryssien niskaan ja silmille. Ja sanoa että ompahan jumalauta  jopa ryssiksi(!) poikkeavan  kuvottavaa väkeä.

Säälittäviä juoppoja mihinkään kykenemättömiä mitättömyyksiä uhkailemassa koko muuta, itseään  valtaisasti parempaa,  maailmaa ympärillään.


On kuin kuuntelisi ja katselisi lähinnä säälien ja vähän inhotenkin, jonkun juoppoluuserin imbesillin alkoholisikiön hidasta mutta toisaalta ihan nopeaakin loppua, kun  se uppoa jollallaan paskamereen ja samalla huutelee uhkauksia meille rannallaolijoille, "jumalauta ! jahka mää pääsen täältä mä vedän teitä kaikkia turpaan! Hiio-hoi" ja me vain hymähdämme jos sitäkään, ja känniläinen vain jatkaa "...ttu mä tapan teijjät! Saatana ! SAT´TA´NA ! Heti jahka te otatte mut täältä takaisin rantaan, korvausten kera siis tiätenkin!!..nin vit..nin WITTU mä tapan teijät !".. jne. Vittu sä tapat nyt ihan ittes ja ihailtavan LUJAA !!


Jumalauta minä olen nimittäin muuten mielissäin tästä että KOKO MUU MAAILMA osallistuu nyt VIIIIHDOIN ryssien lopulliseen upottamiseen. Ja niille käy se itselle mitä niiden jotkut sekapäiset rähjäiset ammattikänniläiset kommaripsykopaatit on suomelle myrkyllisenä povailleet jo kauan, eli "finis ruslandiae". 

Ne pitää riisua paitsi aseista mutta kaikesta ihmisteknologiasta. Minähän lienen sanonut tätä IHAN KOKO AJAN. Iiiiiihan koko ajan. Mielipiteeni eli totuus siis, on lähinnä 1000 kertaa vahvistunut.

Samoin se että ryssäläiset on ihan  absoluuttisia perus VARKAITA. Katsoin iltalehti vai sanoma, sen videon, lehti, missä ne  ryssän "sotilaat" eli lähinnä rikolliset  mutantinpaskat, ampuu selkään ja  murhaa ne 2 wanhempaa äijää, niin nin sen tehtyään ja siinä  samalla, olivat vieläpä VARASTELLEET liikkeessä sisällä skoottereita ja fillareita ja juneimit. Ihan perus VARKAITA.

Samoin ovat saatanan vitun reppanat anastelleet Ukrainan viljavarantoja ja koettaneet vaivihkaa kuljetella niitä paskempiin suihin itselleen, kun eivät pysty saatanan absoluuttiset neekerit itse edes vittu siihen !! HAHaha lol. Istuttamaan jotain helvetin vitun heinää !! Jumalauta kun kissatkin on jo hoksanneet miten viljellä vehnää, niin ryssän täytyy sekin edelleen kouria ja varastaa kuin APINA joltakulta muulta. HAhahaaaaa.

*

Sen verran täytyy myöntää että Ninni teki jotain ihan ok ja siedettävää sanoessaan edes jo vähän suorempiakin sanoja ryssille, eli "teidän syytänne ja  katsokaa peiliin!" jne. SE oli edes jotain se.

Hesburgerissa en ole enää käynyt myöskään,  kun ne saatanat ei saa sieltä lähdettyä nyt kulumallakaan, ryssältä, se riitti minulle. Samoin se etten uskalla luottaa juuri yhteenkään puljuun viljan suhteen. Minä TODELLA tulin varovaiseksi KAIKEN suhteen, minä katson tarkkaan  että vältän KAIKEN mikä edes VOISI olla  slaavilaisesta paskasfääristä, sellaisesta minä haluan 100 % kauas  ja eroon. Auringonkukkaa en suosittele käyttää missään muodosa, samoin  jos leivässä tjns ei lue  selvästi että suomalaisesta viljasta niin suksikoon vittuun. Muuttakoon vaikka ne VITUN somalin sompulat sen paskaksi, eivät muuhun pystykään. Kuin löntystelemään ympäriinsä haitallisina,  aivan absurdin typerän ja ruman ison perseensä kera.  Epämuodostuneita aliapinoita. Somppuja.


Eniwei, tervemenoa Helvettiin ryssät  !!


AATELKAA muuten  että se joku ryssän TV:n ämmä kehtasi sanoa että "ainakin me pääsemme Taivaaseen" !!! HAHahaa..ai Kristus vitun luoja... KUUUUINKA sekopäinen voi paholaisen skidi oikein olla ?!?!  TE !?!?  Vittu TE !?!?! Maailmanhistorian yksi rikollisimmista ja typerimmistä ja alkeellisimmista ja alhaisimmista ja haitallisimmista ja viheliäisimmistä ja inhottavimmista kansoista / maista / roduista !!?!? TE !?!?! Ei jukolauta vittu VOI olla tottakaan.

Jos puhutaan harhaisuudesta  ....


NYT alkaa oleen syytä sitten alkaa keräillä niska-perse-otteella jokaista vitun kommarinnahjusta alkaen vaikka niistä kolmesta tunnetuimmasta siellä edusmuulien itsensä seassa, se nuhjuinen kakkasetä ja  pallinaamainen pattinenäinen ruma läski ämmä ja se mulkosilmäinen täysin aivoitta syntynyt älykääpiö  jopa imbessilliksi apinaksi ämmä. Jonka sukunimi viittaa maisemaan, kuullostaen myös karhun yhdeltä kutsumanimeltä.


Suomen nuo petturit ja suomettajat jne on nyt samalla kun NATOon mennään, kaikki maailman syy sitten juuria ihan oikeasti ja kunnolla !

Ai miin asialle ON ! TEHTÄVÄ !  JOTAKIN !


Jotakin... ..no, jotakin.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti