keskiviikko 25. toukokuuta 2022

Arkkitehtuurista (linkki)

 https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/antti-roine/miksi-rumia-taloja-rakennetaan/


Niin ^ näin. Hyvä kirjoitus ja että asiasta edes on alettu edes kirjoittaa.

Sikäli kun korbun kusiläntin jälkiä pitäisi PURKAA eikä vain kirjoitella, mutta on tämä alku ainakin.

Ja KYLLÄ, tuo on yksi SUUUURI syy myös minun pahoinvoinnilleni, minä TODELLAKIN INHOAN kamalia likaisia tunkkaisia ränsistyneitä saastoja rakennuksia joita Suomlanti on väärällään ja joille suomalaisilla ei ole kykyä tai älyä tai edes halua tai ymmärrystä tai rahaa tjns tehdä mitään.

Suomalaiset asuu tuollaisen kamalan, KAMALAN, saastan seassa samoin kuin neekerit ja ählämit ja muut apinat irtopäiden ja sekalaisen rauniomateriaalin ja hylkyjen roskien ja ruumiiden, niitä ei vain oikein edes noteerata, kukaan ei edes huomaa niitä. MINÄ HUOMAAN, todellakin(!!), mutta suurin osa näyttää olevan tästä(kin) autuaan tietämättömiä, "ai jaa.....onks meillä rumiakin rakennuksia ? ai jaa.. emmätiä..ai kauheeta.." ...

En ymmärrä mitä hoi polloi suurimmaksi osaksi edes tekee silmillä. Lähinnä kiusaa muille.

Rumat rakennukset on ihan silkasta välinpitämättömyydestä yksi merkki ja yksi SUURI syy kuten sanoin, siihen että Suomi on niin perseestä. Erityisesti verrattuna siihen mitä VOISI olla. Ja OIKEA kysymys on kysyä, mistä SE johtuu mistä tämä kaikki johtuu. Mitä kirjoituksessa ^ sanotaan.

Ahneudesta ja voitontavoittelusta jne. Jees... mutta MISTÄ SE JOHTUU ??! SE on se Se Kysymys, SE on se OIKEA syy. SE on se juurisyy. 

Funtsikaa sitä.



Ja lopuksi nykynuorille sellainen viesti että ÄLKÄÄ olko kuin nuo 60-luvun VITUN hipit ja muut kusipää Sukupolvet !! Olkaa sikäli kun osaatte, parempia. Ja arvostakaa KAUNEUTTA - ÄLKÄÄ rumuutta !


Kauneuden tavoitteluun ja rakentamiseen ei tarvi esittää yhtäkään syytä tai perustetta tms, mutta tähän nykyiseen saastan ja saatanan ja rumuuden palvontaan tulisi kyllä esittää aika vitun ällistyttävät perustelut, muttei niitä ole kuin yleinen kusipäisyys sittemmin 1945.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti