sunnuntai 29. toukokuuta 2022

Juntti-Infrasta

 https://www.perusjukka.fi/kehitysapu/lisaa-rahaa-savanneille-vaikka-suomessa-asiat-pahenevat/


Amen tuolle kirjoitukselle ! JUMLAUTA vittu saatana sentään !!

Toki tuossa on kirjoitusvirhe, hän tarkoitti varmaankin PAHENEVIA talousongelmia eikä suinkaan heikentyvät talousongelmat. Joka siis olisi maan mainio ja hyvä asia, hän tarkoitti tietenkin pahenevat talousongelmat ja heikentyvät talousnäkymät ?


Mutta että kuitenkin, yhtä kaikki, täsmälleen tuota samaa minä olen koko Blogin ajan toitottanut. Olen myös sanonut että tämä johtaa vääjäämättä jonkin sortin sisällissotaan suomessa, ihan sama kuinka kauan siinä menee, jos suomlannin muulilla on MITÄÄN muuta kuin kusta päässään ja paskaa housussaan, niin tuo on niin sietämättömän kusipäisen kiusanteon ja viheliäisen kestämättömyydenkin tuollapuolen että tuolle TULEE jonkinlainen äkkinäinen LOPPU kyllä. Ja jos voin itse mitenkään sitä edesauttaa, minä edesautan. 

Tuon ON LOPUTTAVA !!! plain and simple.


On monta kertaa pitänyt tehdä ihan kuvien kera joku kirjoitus, ja olenhan aikoinaan tehnytkin jotain, tästä suomen aivan vitun oksettavan kuvottavasta "infrasta" !! Hyi VITTU, jos tällain lyhyesti sitä kuvaisin.

Pelkkää 60-90 lukulaista korbusiaanista likaista tunkkaista saastaista vitun ankeaa paskamätää ja joissa vittu ovissakin "alkuperäiset" eli likaiset ja wanhat ovenkahvat, joihin en koske, minä olen TODELLA "hygieenin" tyyppi, minua kertakaikkiaan työntää luotaan lähes KAIKKI ympärilläni, mutta te eläimentasoiset ette ilmeisesti HUOMAAKAAN koko asiaa.

Mutta jos tsiigaatte esim Dubaita tai Shanghaita ....en tiä, ehkä näette ehkä ette, missä se KAIKKI on minkä pitäisi olla TÄÄLLÄ ja joka KUULUU valkoisille.

Siellä se on. Se on mennyt sinne, niille alkeellisimmille alhaisimmille ansaitsemattomimmille VITUN kusipäille luihuille luciferin kiilusilmille. Ja IIIIIHAN TAHALLAAN.

Sen aloitti kai se Zooz Push psykoottisempi, kusipäisempi ja ilkeämpi, ei tuo elossaoleva vitun aivoton tollo. Joka tuskin osaisi työntää edes sormeaan perseeseensä, tokihan se olisikin vaikeaa siitä jotenkin mahduttaa ja ujuttaa päänsä ohi, mutta juu get thi aidia.


En voi jumalauta sanoin kuvailla inhoani ja räjähtävää vitun vihaani ja turhautumistani jne kun lukee tuollaistakin ^ ja katsoo mitä nuo kusipäät vitun haitalliset hyödyttömät kyttienkäyttäjät ja syöttiläät ja määräilevät VITUN määkijät saatana PÄÄTTÄÄ tuolla minulta kysymättä, tehdä, Meidän Kaikkien KAIKILLA VITUN Rahoilla !!

En tiä... ehkä olen jotenkin erehtynyt mutta.. tuon teidän Normaalitollojen maailmankuvan mukaanhan on käsittääkseni "valtio" ja sen se jokin "hallitus" mikä ikinä vittu sekin lie ja on, niin nin sen piti kai olla nimenomaan ja exklusiivisesti jokin juttu joka "pitää OMISTAAN huolta" ja "taistelee vihollisten omia vastaan" ?! Eikö  ? Nou ?

Olenko jotenkin ihan täääääysin hakoteillä ?.....

Nimittäin ON niin että ne tekevät ihan 100 % PÄINVASTOIN ja lakkaamatta ja tauotta ja kuin riivattuina, psykoosissa, kilpahevosena laput silmillä ja vastaanottamatta "ulkopuolista infoa". Minä kutsun tätä "veren kerjäämiseksi nenästään".

Mutta ! Älä huoli sillä niin kauan kuin Enemmistö™  koostuu noista mauttomista hajuttomista lälläreistä Normitolloista, on byrokraatit valitettavan turvassa ylimalkaan. Toki joku voi napsia yhden tai 2 pelistä pois siellä täällä, mutta mitään MERKITTÄVÄÄ siitä ei yleensä juurikaan synny. Mm tämän takia minä inhoan teitä todella syvästi.

Jopa MUSLIMIT(!!) on valmiita TAPPAMAAN ja MURHAAMAAN toistensa edestä ja takia ja TEKEEKIN niin !!!! MISSÄ IKINÄ tällä vitun planeetalla ovatkin, TE sen sijaan vain toljotatte kuin jokin lapsi, jos ja kun esim kytät pyydystää yhden TEISTÄ.

Te olette NAURETTAVIA.

Te olette idiootteja.

Te olette menettäneet järkenne Thumoksenne ja sielunne.

Te olette ..historiaa.


Ja absoluuttisia mulkkuja.






Eniwei, meidän paikallinen maailma romahtaa, köyhyys RÄJÄHTÄÄ SILMILLE ja kaikki inhoaa toisiaan ja "infra" on kuin 1800 luvun ryssältä, parhaimmilaan, ja te kusipäät ihan häpeilemättä ja sosiopaatin pokkana lappaatte KANSAN RAHOJA joillekin VITUN neekereille !!!!??

Haistakaa saatanan kusipäät mätä vitun paska.

Vittu että voi olla kusta päässä, vittu että voi olla paholaisesta ja perseestä ja syvältä !

Painukaa takaisin Helvettiin. Ja ainakaan minun hiluja te ETTE lähetä mihinkään VITUN barbaariapinoille !! Minä voin rahoittaa sammakkoa tai muurahaista tai kissaa tjns mutta EN nekrua tai ryssää tai muslimidemonia tms.


Te TIEDÄTTE tämänkin kyllä.

Te MAKSATTE tästäkin kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti