sunnuntai 29. toukokuuta 2022

Kuivatar Kurjalassa

Siellä se "meidän" Sanna nyt sitten on / on ollut. Näyttäytymässä tuossakin kurjassa tunkkaisessa rumassa likaisessa yhdentekevässä slaavilaisessa persereiässä.


Ja KATTOKAA sitä saatana !! HAHahaaaaaaaaaa....

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3d7ca8d3-c464-4ba3-9bf7-0fd26c1610ee



..siinä se rutikuiva ruipelo, Saastis, saastassa, nyt on ! Wau.... johan on... vitun tylsä rutikuiva luunaamainen mitätön likka. Joka näyttää pikkutytöltä ja sanovan "äiti mä EN halua olla täääLLÄÄÄ !!!" 


En tiedä MIKSI kaikki älykääpiöt kyttien-lakien-valtion fanit tätäkin niin kohkaa ...mitä vittua tuossa ^ on teidän pakanoiden vitun villiapinoiden mielestä niin ihmeellistä ja merkittävää ja ihanaa jne ?!?

Vittu vitut mistään "Jeesuksesta" ja Ylösnousemuksesta ynnämuusta sellaisesta ! Paaah, Sanna kävi Ukrainassa !! Ja Ninni pisti kurjan kusipäisen byrokraattirotan nimensä paperiin !! Ni ! Tällästä ME pidetään tärkeenä !


Hei molopää kusimulkku paskanilkki apinan vittu persereikä, MINÄ pidän teitä vitun kamalina pakanoina eläiminä ja bakteereina, lähes muslimeina. Universumin absoluuttisena pohjasakkana, ja aivan VITUN vastenmielisenä.


ÄÄLIÖT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti