tiistai 10. toukokuuta 2022

2 Ryssäuutista

 


Yeesss !! Mahtavaa.

Aivan loistava  Uutinen. Jo oli jumalauta aikakin.



Ryssä pitäisi ulostaa koko pelaamisesta ja mobiilista niinikää. Olen jo kauan halunnut niille saastoille lähtöpasseja esim..mm..Pubg-Mobiilista. Olen melko kyllästynyt niihin koiranpaskoihin siellä ja kuinka niitä pitää nyt vältellä ettei joudu lähtemään HETI alussa matsista pois kun on joutunut samaan tiimiin jonkun vitun haisevan ryssän kanssa. Ja ne on usein myös joko hakkereita tai ainakin helvetin epäilyttäviä. Tuossa vähän aika sitten törmäsin pubgeella mm ryssään joka tappoi minut, jolla oli K/D ratio vaivaiset 10.1 !!!! KENELLÄKÄÄN  ei ole puhtain jauhoin tuollaista kill death ratiota ! Ei KENELLÄKÄÄN ! Ja kaikkein vähiten juuri pubgeessä, joka sattuu olemaan normaalia räiskintää n 10x vaikeampi.


Mutta eniwei.


*



Hah hah ja haa, siitähän ^ sai edes jooootain. Tässä ei ole varsinaisesti muuta ideaa kuin sanon vain että ompahan juuri niin vitun tympeän ärsyttävän beta-uroksen ruma pikkupaska nilkkinilviäinen kuin vain "byrokraatti" olla voi. Hyi VITTU !

Siinä se, hädin tustkin tietoisen näköinen epä-olento, katselee omaa alhaisuuttaan ja tyhmyyttään ja paskan kansansa ja rotunsa tuhon ja tihutyön jälkiä, typerä virne typerällä rumalla vitun äklöttävällä alivertaisella pallinaamallaan. Vitun läskinaamainen törttö.  Kuin apina joka tutkiii omaa paskaansa rumalla typerällä alkeellisella kämmenellään. (Silloin kun Ei varasta sillä itseään räikeästi parempien ihmisten rahoja mm).

Suksi vittuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti