keskiviikko 18. toukokuuta 2022

DisRispekt Raivoaa - kokoelma

 https://www.youtube.com/watch?v=XlvyRQIq8JA&ab_channel=DrDisRespect


:) hahaa, aika hyvä filmi. Tuo on luultavasti  myös melko tarkka kuvaus siitä mitä ryssän kalju mulkku  tällähetkellä  "fiilistelee", se ei vain ole yhtä komea tai lahjakas tai ..oikein niin yhtään mikään.


Mutta olen  alkanut katsella tuotakin heppua, Tohtori Epäkunnioitusta, se on välistä helvetin hauska ja se sen Elden Ring striimaus on ollut ihan silkkaa viihdettä, aivan upean oloinen peli ensinkin ja tuon pelaamista jaksaa katsella. Se on hemmetin viihyttävä tyyppi. Ja ISO ! Ja komea, mutta oudonnäköinen itsenään, omalla lärvällään. Olin ihan pettynyt kun näin sen ilman tuota hahmoaan, mutta komeahan se toki siltikin on. Ja ISO !


Kiehtova tuubiheppu / ilmiö.




P.s minä näin ja katselin livenä tuon kohdan missä se tippui hissuksiin, lähinnä liukui, alas rinnettä sillä vitun hevollaan, hevosellaan, Elden Ringissä ja yht´äkkiä pamahti kuoliaaksi. HAhahahaa se oli hauskaa.


Minua tosin vitutti sen peluussa se ettei tuo voi käyttää esim...mm..emmätiä..SUOJAKILPEÄ !! PERKELE !!..Vittu se sen hahmo on niin saatanan painavan hiiiiiiiiitaaaaaan ja vaivalloisen raskas ja lyö sillä 2 metrin miekallaan ehkäpä iskun minuutissa, mutta tuo ei voi jästipäänä sijoittaa suojakilpeen TAI nopeampaan aseeseen tjns, turhauttavaa välillä katsella sitä. Mutta hauskaa ja viihdyttävää.

Suosittelen pysymään kanavallaan / kuulolla jahka se pelaa sen nyt loppuun, olettaisin että Perjantaina on Elden Ring finaali finaali. Jollei se jumittunut nyt siihen johonkin vitun omituiseen bossinmulkkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti