keskiviikko 1. kesäkuuta 2022

Vitun kinkit & turkit

 



Jumalauta VITUN vinopäät kinkit saatana.

Vitun apinanpaskat perkele.


TÄSSÄ ^^ ja muussa on kiitos valkoisille KAIKESTA mitä valkoinen on tuon kusipäisen narsistisen arvottoman-aivottoman paskarodun eteen tehnyt. Antanut vuoden 3000 kulta-tarjottimella, apinoille jotka luontaisesti eläisivät jossain vitun Jurakaudella ja söisivät AIVAN KAIKKEA mikä liikkuu tai ei ja elävänä tai mahdollisimman mätänä ja kuolleena. Hyi VITTU että minä sitten IINNNHOAN kiinalaisia !!


Vitun saatanan demoniapinat, ne pitäisi pommittaa yhettömiin kuten ryssät ja nekrut ja ählämit. Neekerit on noista tosin se vähiten ongelmallinen sakki. Ne on VAIN eläimiä, mutta nuo muut on ...no.. toisenlaisia demoneita.


Ja sekin yksi vitun ählämin kusiruutta kuplaotta jarruttelee ihan pokkana ja häikäilemättä suomlannin NATO jäsenyyttä ! VITTU mikä SAATANAN paskaraita planeetan pinnassa sekin saatanan torakka on !! VITTU !


Jumalauta että KEHTAA saatanan roisto perkele. Vitun ähläminsimpanssi saatana. Pelailla suomen periaatteessa ..jonkinlaisella "turvallisuudella" tjns .. jotakin peliään. En tiedä mitä ihan tarkalleenottaen.


Mutta jumalauta noita paskarotuja saatana !! Tulipahan tyhmemmillekin muistutus joka suunnasta MIKSI "rotu stereotyypit" on olemassa.

Vitun tollo; siksi että se ne on TOTTA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti