torstai 19. toukokuuta 2022

Kytän KUSIpäät

 


HAISTAKAA  KYTÄT MÄTÄ-VITUN-PASKA !




Ja painukaa vitun hyper-ärsyttävät meganaurettavat rutikuivat dorkahönöt satanistiset nyyhkyämmät vittuun tästä maailmasta ! Takaisin Helvettiin.


Vittu että voi olla jumalauta pikkusieluista ja pienimielistä ja ahdasmielistä apinanpaskaa. Mutta onneksi niiden aika on kulumassa umpeen, ja rangaistuksensa elämänsä supersynneistä on vasta koittamassa, eikä siihen auta mitkään sölkötykset.



Eniwei, tuohon kun kytät tai "syyttäjät" tai MITKÄÄN "Valtion" jäsenet  sanoo sinulle tai teille että tämä ja tämä on "lainvastaista" tai sen myötäistä tai mainitsee tuon ASEENSA mitenkään, ymmärtäkää että teidän tulisi osata sanoa ja vastata ja tiedostaa jne että tämä "laki" ei KOSKE teitä KETÄÄN mitenkään. Te ETTE ole siihen ottautuneet ja sotkeutuneet ettekä nimeänne YHTEENKÄÄN niistä allekirjoittaneet, MIKÄÄN niistä  EI SIDO KETÄÄN MEISTÄ. Se on VAIN(!!!) jotain mitä...kytät sanoo. Siinä kaikki, ihan kaikki, täysin totaalisesti kaikki. Se on kuin joku ventovieraiden jengi käskyttäisi sinua ympäriinsä kehdosta hautaan jonkun ITSE diggaamansa lautapelin ohjekirjan  / sääntöjen perusteella ja mukaisesti.

Siihen  kuuluu vastata että "juu, voi olla, mutta minä EN PELAA kyseistä peliä eikä se täten LIITY minuun mitenkään, joten suksis vittuun siitä paholainen sitten". Näin tuohon KUULUU vastata,  mutta tämä vain maailmassa joka on vasta tulossa ja syntymässä, jossa ihmiset on eläintä enemmän ja TIETÄÄ, kuten minä ja muutamat muut - OIKEASTI jostakin enemmästä ja ylemmästä jotakin jne, ja missä ihmisapinat EI pelkää omaa varjoaankin ja ole materialistisia paskahousuja kiipijöitä ja umpisokeita pyrkyreitä nilkkejä ja nahjuksia. Tämä siis paskankin väärtien eli teitä parempien, maailmassa.


Tuo kyttien tapa "puhua" tai lähinnä kerjätä verta nenästään ja perseestään, tuo tapa vain yksipuolisesti JULISTAA jota "poliitikotkin" tekevät, se on yksinkertaisesti vain PAHOLAISEN käskykieltä ja tikkusuoraa SOTAA kaikkien muiden olemassaolijoiden Jumalasta saatua VAPAUTTA yms kohtaan / vastaan. SE on se mitä se ON, ei M I T Ä Ä Ä N muuta, eikä ole ikinä olut eikä tule koskaan IKINÄ olemaan. Se on VAIN ja ainoastaan ja exklusiivisesti sitä. Sitä se on, se on sitä. Se on silkkaa satanistista luciferin kusiaisen paskaa.

Ja !!! JA se OLETTAA; eli Kaikkien Munausten ja Virheiden Äiti, eli OLETUS, se OLETTAA että te vain kaikki kyseenalaistamatta jostakin vitun syystä suostutte olemaan ja elämään kontrolloituna ja alistuvaisina ja hyväksytte "laki"kirjan esim..mm..entiä.. vaikka edes Raamatun yli. TÄSTÄ on kyse, ja tämä on TAHALLISTA ja tämä on SAATANASTA, ja tämä EI OLE vertauskuva. Tämä on verbatim, sanasta sanaan, näin.

Tämä on hyvin tärkeää ymmärtää ja hyvin yksinkertaisen mustavalkoista ja suoraa ja ei milläänlailla  moniselitteisen tahoisen monimutkaista. Tämä on yksinkertaista kuin jalkapallo. Se itse pallo, se "peliväline". Eli  melko  "simppeliä". Eli "simpleä" eli yksinkertaista.

Kytät ja valtiot ja muut demonit vain tulee ja JULISTAA ja OLETTAA. Siinä on niiden pahantekijöiden olemus, essentia, pähkinänkuoressa. Kaikessa yksinkertaisessa iljettävässä syntisen saatanallisessa vastenmielisessä kamaluudessaan.

MINÄ  en ole ikinä  yhtäkään "lakia" hyväksynyt  enkä hyväksy enkä hyväksyisi, enkä kyttää tai mitään muuta vastaavaa. Enkä minä myöskään PELKÄÄ,  joka on se mikä MAHDOLISTAA kyseisen kusipäisyyden alunperinkään. Kuten lempibloggailijani aikanaan asian aika hyvin esitti, on teillä KAIKILLA tavallisilla tolloilla eränlainen "implantti" joka saa teidät "välittömästi pelkäämään aivan kaikkea ja kaikkia ilman mitään todellista syytä". Totisesti. Ja kuten häneltäkin, minulta vain puuttuu tuo kyseinen paholaisen implantti. (Vaikkakin minussa saattaa ihan tasan oikeasti olla se mulkosilmämuukalaisten implantti [tämä on siis ihan yhtä absoluuttista totta kuin jokainen sanani tuossa ^ ja alla ja ympärillä, enkä ole tätä ikinä kenellekään kertonut IRL]).


En ymmärrä MIKÄ ihan oikeasti  ja tarkalleenottaen teitä muita, teitä keskinkertaisia rasittavia rumia vitun nahjuksia vetää niin puoleensa tuossa "valtio-kytät-lait"  maailmassa. Minä EN TAJUA !! Minä en jumalauta tajua ja tunne ja koe ja näe SEN maailman  sitä  puoleensavetävyyttä  ja vetävää osaa, en vain kertakaikkiaan. Mutta tämä johtuu siitä etten minä ymmärrä edes miksi koira nuolee oksennustaan tai Tasmanianpaholainen köyrii emoaan  jne. Minulla on vain enemmän tietoisuutta ja paremmin makua ja tajua jne. Minä olen sieluna vain teitä RÄIKEÄSTI evoluutiossa edellä, ja minä INHOAN mitä teissä näen. Te olette totisesti universumin pohjasakkaa, TIETÄKÄÄ tämä. Ihan mustavalkean ehdoitta.

Mutta hei, jos haluat nähdä pahassa jotain hyvää, "hopeareunuksen"  kuten Anglot sanovat,  niin ..ei se ainakaan kauheasti tämän pahemmaksi ja alemmaksi mene, oikein missään. Paitsi ehkä spirituaalisissa Helvetin dimensioissa.  Joista kaikki "politiikka" ja kytät ja lait ja niiden harrastajat  ja laatijat ovat kotoisin.

JA myös se heidän todellinen inspiraationsa. Sen lähde on tietenkin luonteeltaan NEGATIIVINEN ja julma, siniveristä PAHUUTTA. Malum in se, pahuutta sinänsä ja itsessään.


* * * * *


Minun on pitänyt tehdä joku oma selkeä ja jopa teidän ymmärrettävä kirjoitus tästä aiheesta jo monta  kertaa, ja yritän saada sen aikaiseksi, vaikka tässä on nyt jo pääpiirtenä KAIKKI, ja loput sinun tulisi itsekin kyetä ymmärtää. Mutta sanon vain että täytyy olla aivan äimistyttävän tyhmä ämmä ollakseen kyttä ja sölköttääkseen tuollaista ämmämäistä  itkuatihrustavaa "toi on vastoin meijjän säääntöjääÄÄÄÄ!" typerää tunkkaista paskaa. Kuinka KUSIPÄÄ sitä täytyy olla jotta omistaa elämänsä muiden KIUSAAMISELLE !!? Exklusiivisesti ja 24/7/365. Sille että tekee elämästä mahdotonta ja kurjaa ja tukalaa ja alkeellista ja köyhää ja NÖYRYYTÄVÄÄ  ja naurettavaa ja pikkumaista ja tunkkaista ...eli junou... Saatanallista, yhdellä sanalla sanoen. Tekee elämästä HELVETINSE on kyttien se YKSI ja AINOA päämäärä ja tavoite;  tehdä elämä kuolemaksi ja Helvetiksi. Ja SILTI näillä häiriintyneillä paskahousuilla häiriköillä on teidän paskaläjien ikikusipäiden järkkymätön tuki. Vittu te olette oksettavia saatanan aivottomia saastoja, lemme tell ya that !

Anteeksi mutta onko jonkun muun kuin kytän rotanpaska-aivon tollon kusipäisen seinähullun rikollisen mielestä tuossa yllämainitussa ^^^^^^ autossa joku ONGELMA ?!?! "Rosvo" lukee auton kyljessä. Auton kyljessä lukee "Rosvo". Autossa lukee kyljessä että "Rosvo". TÄMÄ on nyt suunnattoman suuuuuuUUUURI ONGELMA ja joku juttu ylipäätään johon tulee kiinnittää HUOMIOTA !! HUOM !! Tuossa autossa LUKEE jokin teksti !! KESKITTYKÄÄ SIIHEN ! Kansalaiset. JA PELÄTKÄÄ ja pelätkää paljon !! Ja maksakaa veroa Roomalle ! Ja unohtakaa Yeshuat ja Taivaat ja vapaus ja kaikki minkäään väärti ja keskittykää MEIHIN !


Ja SIIILTI TE älykääpiöt petturit kusipäät nahjukset ETTE NÄE ???!?!?!?! Maaplaneetalla on ja elää syvällä ikuisen pimeissä luolissa joihin aurinko ei ole ikinä säihkynyt, täydellisen (kirjaimellisesti) silmittömiä alkeellisia amfibiaanisia matoja - joilla on parempia näkö ja näkökyky ja visio kuin suurimmalla osalla teistä,  pintamaailman pikku Perkeleistä. Haistakaa vittu !


Tuota tuo ON, on ollut ja tulee olemaan niin kauan  kuin sitä SIEDETÄÄN. KAIKKI  kytät ja "politiikka" ja "byrokratia" jne. En ymmärrä miksi te muut ette halua karistaa niskastanne tätä triljoonan tonnin taakkaa  ja painavaa paskaa, ja lähettää noita loisia komentelijoita ITSE vankiloihinsa ja Helvettiin ja sinne "pitkälle kävelylle". Te olette liittyneet sirkukseen ja menettäneet järkenne sielunne menetyksen myötä, ja uskonne ja minkä lie muun. Joten painukaa kaikki vittuun sitten.












P.s MUISTAKAA että Yeshuan / Yashun / "Jeesuksen" niinikää "pidätti" eli kidnappasi ja sieppasi Rooman "poliisi" / kytät. MIKÄÄN ei ole teissä muuttunut  kuin muutamissa YKSILÖISSÄ siellä täällä, muutoin Yeshua olisi yhtä hyvin voinut tuulelle puhua tai puille ja pensaille ja kaskaille ja madoille. NE olisi muuten saattaneet olla ihan hyvä yleisö ?...en tiä..ehkä Yeshu / Yashu  teki siinä virheen ?

MADOT  ???!... se olisi ehkä ollut parempi poppoo ja porukka ja yleisö ja pelastettavien sekalainen ja yksinkertainen joukko...?


P.s 2 jos olette oikeasti vaivautuneet lukemaan sen laittamani  "Ra- The Law Of One" jutun, tiedätte jo "negatiivisesti latautuneista"  tai  suuntautuneista. Käyttäkäähän sitten omaa vähäistä järkeänne ja miettikää ketkä kuuluvat kategoriaan "negatiiviset palvelus itselle orientoituneet" sielut.

HUOMATKAA muuten, en nyt tarkoita kehua itseäni muuutta... huomatkaa että minä teen tätä Blogia kokolailla pro boon, ilmaiseksi ja Teille Kaikille - für alle da.

"Hedelmistään puu  tunnetaan".


Funtsikaa sitten rahamaailmaa ja pankkeja ja valtioita ja kyttiä ja lakeja ja sitä mitä Saatanan vitun vinokusipäät muulinpaskavitut alkeeliset pelkurit rotta-apinat ihan pokkana kehtaatte kutsua nimellä "oikeus"... (mikä riippuu 100 % RAHASTA ja "statuksesta")... MIETTTIKÄÄ !


Sille ON TULTAVA LOPPU ! Ja MINÄ sanon niin. Ja niin sanoisi myös Yeshua.



H E R Ä T  K Ä Ä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti