keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

Ville jakaa suomalaisten rahoja

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/65d97cdc-ef54-458a-a5d0-758c616c3d5f









"Otetaan vaan Kansalaiset™ iiihan rauhassa. Valtionväet tietää nämä asiat teitä paremmin".





Ei jumalauta VITTU saatana.... nyt vaikea olla ...en tiä... "suuttumatta" ?! Vittu mikä SAATANAN limanuljaska iljetys PASKA ! Haista vittu ja HÄPEÄ !! HÄPEÄ saatanan muuli häpeä.

Vitun paskaläjä. Siinä näette mikä on "valtio". Sitä ei kiinnosta helvetin VITTUA SINUN / "meidän"  jokin  vitun "hyvinvointi" enkä  ymmärrä miksi kiinnostaisikaan, mutta sitä kiinnostaa näemmä suuresti edelleen lähettää rahaa ryssälle ja muihin alkeellisiin pahuuden tunkkaisiin paskamaihin.

TUON takia en ymmärrä ketään joka lataa MINKÄÄNLAISIA toiveita "valtion" tai "poliitikkojen" ym niskaan. Tuollainen yksinkertainen kusipäinen imbesilli siinä toljottaa kuin jokin saneleva kyttä joka käyttää vain n 45 % siitäkin vähästä tajunnastaan  mitä sillä on,  ja julistaa että "me tehään vaan näin...?..nääs.. ette te tälle kyllä mitään voi ja ..tälläin me vaa tehään.. Me lähetetään teijän rahoja eeeeeeedelleen, iiiiiihan mihin  halutaan ! Iiiiihan mihin vain".

Tuo vitun molopää pitäisi lähettää ja kaikki ryssännuolijat niinikää, jollakin...en tiä.. vaikka ohjuksella tjns johonkin. Ehkä ryssälle tjns, en tiä.

Oksettavaa.

Minä haluan ainakin oman osuuteni rahoista MINULLE, itselleni, takaisin. Minä EN halua olla tässäKÄÄN mukana. Mutta ei rikolliset KYSELE ne vain TEKEE.


Suksikaa vittuun.


HERÄTKÄÄ suomalaiset /  hoi polloi. Herätkää NYT.
Tämä  KAIKKI on kumottava, "vallankumous"  ! Me pystymme siihen kyllä,  meik nou misteik abaudit.
Se LOPPUU.  ===> KUN sen LOPETTAA.




P.s  lehdistön kommarit, se EI OLE Suomi(!!)joka jatkaa Toisten Ihmisten Rahojen lähetystä Helvettiin, se on TUO VITUN KUSIPÄÄ Skinhedi  !!  Se on SE !!! Kirjoittakaa vitun surkeat kusiaiset mulkut, vitun valehtelijat ja paskahousut, edes kerrankin jotain OIKEIN ja täsmentäkää että se on tuo Y K S I  vitun MEGAKUSIPÄÄ  kun sitä tekee !! Sitä  EI !! TEE !! SUOMI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti