lauantai 23. huhtikuuta 2022

Ra - The Law Of ONE

 Tässä lienee yksi Blogin tärkeimpiä ja merkityksellisimpiä kirjoituksia / juttuja.

Tämä on tällainen jopa  meidän Totuuden Etsijöiden  keskuudessa ällistyttävän vähälle huomiolle jäänyt ja vähän tunnettu juttu. 

Eli kyseessä on vuosien 1981-84 välillä kanavoitu ....."download" tietoa, lähteestä joka kutsui itseään nimellä "Ra" - sama sielujen kokoelma kuin se mikä vaikutti Muinaisessa Egyptissä. Ra itse sanoo / sanoi olevansa "2 miljardia (meidän vuottamme) sitten Venuksessa / -lla eläneen sivilisaation ´Sosiaalinen Muisti Kompleksi´".

Säästän sinulta vaivan yrittää käsittää mikä on Sosiaalinen Muistikompleksi,  se on se kun planeetta ja sen sivilisaatio savuttaan sen "Yhden Maailman" tason. Kun kaikki "näkevät silmästä silmään" niinsanotusti, eli eräänlainen Maailmanrauha. Sellainen AIDON  ja todellisen saavutetun ykseyden ja koherenssin tila jossa koko  planeetan tietoisuus on kuin YKSI suuri MINÄ, sisältäen silti edelleen kaikki sen osat. SE on "Ra". Venuksen sivilisaatio kuin muisti-tikulla.


Ja sanon HETI että voit olla mitä mieltä vain ja en voi sanoa itse onko tämä 100 % totta vai ollenkaan, mutta sen minkä itse TIEDÄN, sen kanssa tämä käy yksiin ja ihan jo loogisen päättelyn ja intuition. Ja muutama asia jonka Ra kanavoi ihmisille HUOM!! siis jo vuonna 1981(-84) (!!!)  ON tullut sekä toteen että käynyt ilmi jne. 

Tässä on niin paljon kaikkea asiaa etten tiedä mistä aloittaakaan, mutta tuossa ^ on nyt lyhyt esipuhe ja synopsis ja sanon KAIKILLE että kuka tai mikä tai  missä tai koska oletkin, tämä K A N N A T T A A sisällyttää itseensä ja maailmankuvaansa joka-ikisessä-tapauksessa !! Tämä on oppia joka EI ojaan kaada.

Toisaalta, kuten Ra sanoi yhdessä sessiossa, koska kaikki on oikeasti YKSI, kun yksi on kuullut tämän / lukenut tämän, KAIKKI on lukeneet sen. se siis riittää että MINÄ olen lukenut, silloin tämä on jo SINUSSAKIN lukija. Koska olemme YKSI ja jakamaton. Tämä on JO suodattunut sinuunkin, mutta MINÄ haluan tehdä kaikeasta aina mahdollisimman TEHOKKAASTI SELVÄÄ ja tuhota pahojen imperiumin ja yrittää vapauttaa kaikki sen alistavasta orjuudesta joten ...minä ikäänkuin "pidän huolta että oppi menee perille". Kertaushan ON totisesti sekä opintojen että ehdollistumisen, olkaa tässä tarkkoja(!), äiti.

*


Sanon heti kättelyssä että 2 asiaa jotka on erityisen kiinnostavia minulle, ja TÄMÄ on syy miksi kehotin teitä joitakin aikoja sitten lukemaan sen yhden blogiartikkelin missä puhuttiin "ilmastonmuutoksesta" ja ihmisen SIELUN tjns vaikutuksesta siihen. Tässä on KAKSI pientä poimintaa tuosta loputtomasta Raamattumaisesta piiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkästä teoksesta jotka haluan kiinnittää tähän jo heti alkuun, kuin juutuubissa ("pin") eli nastata jokin suosittu kommentti siihen heti kärkeen.


- Ra sanoi siis noin kauan sitten että Suur Pyramiidin ikä EI OLE se mitä ihmiset luulee, vaan se on lähemmäksi meidän vuosiamme n "6000" vuotta. Ja nykytiede todentotta joitain aikoja sitten hoksasi että Suur Pyramiidin ikä onkin ilmeisesti toisin kuin on luultu, eli tuo 4500 v, pikemminkin n 5,600 - 5,800 vuotta ! Eli tämä on VAHVISTETTU tämä tiedonmuru / kanavoitu tieto. En nyt löytänyt enää nopealla Guuklauksella sitä artikkelia mistä tuon silloin näin kun se oli uusi juttu, mutta ei siitä ole kuin ehkä 3 vuotta. Ja se oli joku ihan "valtavirran" oma "oikean tieteen" lehti. Mutta hakekaa jos haluatte. Minulle riittää Ra.


Toinen asia...

- Ra sanoi tästä "ilmastonmuutoksesta" jo siis 80-luvun alussa (!!) että, "..ja se synnyttää paljon käyttökelvotonta / ei hyödynnettävissäolevaa lämpöä".. Eli..

Planeetta on par´aikaa siirtymässä kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen, ja tämä jo itse ihanteellisemmissakin olosuhteissa synnyttäisi tämän ilmiön, planeetan vastaanottama energia muulta olemassaololta aiheuttaa jotakin lämpenemistä ym mutta ihmisten NEGATIIVISET sotaisat ärtyisät ajatukset ja energia ja tunteet yms vain PAHENTAVAT tilannetta ja monimutkaistavat ja täten haittaavat prosessia ja TÄMÄ luo Ran mukaan tämän lämmön lisääntymisen. Eli se on LUONNOLLINEN seuraus planeetan ulottuvuus..siirtymästä ?




https://www.lawofone.info/


Ja jos joku haluaa ja JAKSAA niin tuubista löytyy kaikki nuo kanavointisessiot ihan alkuperäisinä nauhoitteina, tästä...

https://www.youtube.com/c/LLResearch/videos

Muttei niitä kukaan jaksa katsoa, ei eritoten tuon tahdin / hitauden takia.

Aatelkaa mikä työ on ollut tuota ylipäätään jumalauta kanavoida tuohon tahtiin !! Minulla menisi hermot jo vartissa melko varmasti mutta onneksi joku on jaksanut.


Voitte myös katsella lyhyitä synopsiksia sekalaisista asioista tuohon liittyen tuolta kanavalta. Mutta suosittelen imeyttämään KOKO jutun kuten sanoin, maailmankuvaasi.

Tuo kuvaus ns hyvästä ja pahasta on tarkin ja PARAS minkä olen koskaan mistään lukenut ja SIINÄ on teille "poliitikot" ja kytän-sianpaskat ym oikein hyvin  kuvailtuna pähkinänkansissa. Jopa Ra (!!) sanoo lain olevan "pahuudesta" tai saatanallista. Ra kutsuu pahuutta hienolla nimellä "Orionin Imperiumi" minä taasen kutsun  niitä vain Saatanan Lapsiksi  tai paholaisen liitoksi tai miksikä lie, ja sen essentiaalinen osa on ne mulkosilmäiset "harmaat". Lentävien Lautasten kapteenit, VIHOLLISkapteenit.


LUKEKAA !! AATELKAA !! Sisällyttäkää ja miettikää. Meditoikaa asian tiimoilta ÄLKÄÄ(!) tapojenne, tai KENEN tapoja ne oikeastaan on(?), huitaisko kiintaalla koko juttua sivuun.


Ja kuten Ra koko ajan johdonmukaisesti lähes vaatii, VALITKAA PUOLENNE ! Tämän inkarnaation yksi primääri-ideoista  Ra:n mukaan. Polarisaatio negatiiviseen tai positiiviseen, ja tuskin lienee  tarvetta sanoa kumpaan kuuluu rahan ja materian ja vallan himoaminen ja kytät ja valtiot ja niiden  jäsenet ym  kusipäät..









2 kommenttia:

  1. Kannattanee alkaa seuraamaan Cosmic Agency-nimistä Youtube-kanavaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdotuksenne on vastaanotettu ja ...harkinnassa. Hemmetin omituiselta vaikuttava kanava on kyseessä mutta pidämme tilannetta silmällä. Kiitos & kuulemiin.

      Poista