sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Opiskelusta yms

 https://www.youtube.com/watch?v=nCX_5H2atBI&ab_channel=Prof.EdwardDutton%3ATheJollyHeretic


Katsoin tuon, koko rainan. 27 minuuttia !


Siinä sanoi mm että 83 % (!!)  yliopisto-opiskelijoista sensuroi itse itseään wokeopatian takia, ollakseen  dogmaattisen konformistisia. Tähän ei tarvi kissaa moniuloteisemman mielen omaavalle enää lisätäkään mitään, loppu on tullut.


Ja sanon samalla että katselin kun näitä oli näitä "Yhteishaku" paikkoja, silmäilin niitä...ja no, ne on oikeassa ne wanhan ajan jäärät jotka pitää opiskelua turhana pelleilynä, sekä turhana että pelleilynä. Niin typerää ja käsittämätöntä potaskaa oli niin suuri osa niistä että alkoi ihan ärsyttää. Jumalauta... käsittämätöntä paskaa !! Aivan totaalisen naurettavaa, ja kestoltaan suurin osa oli 5 vuotta !! VIISI VITUN V U O T T A !!?!!? Ei jukolauta !! Ei vittu saatana, ei tule kuuloonkaan.

Ehkä jos, JOS, joku tietäisi suoraan lapsena / "peruskoulusta" eli aivopesulasta vapauduttuaan jos siellä on joutunut lillumaan, niin nin jos tietäsii mihin mennä HETI siitä niin SIINÄ tapauksessa 5 vuotta voi olla ihan fain, mutta jos olet yli...20 vuottakin saati vanhempi  niin 5 vuotta on aika giganttisen suuri lohko. Aivan liikaa. VUOSI on hyvä ja mieluusti jo maksimi. Loput oppii kyllä itse / mahdollisessa työssä / käytännössä. Ellei ole kyse TODELLA tietynlaisesta ja harvinaisesta ja tarkasta jutusta, kuten ehkä jotain neurokirurgiaa tjns.


Ja on totta että NETTI on mitätöinyt oppimisen jossakin laitoksessa -tarpeen aika täysin. Ja esim ihan vain Guuklella on jollette tienneet, opintoja. Ilmaisia kai kaikki, eräänlainen nettiyliopisto, sen kun haette, se on yksi guuklen / chromen kai tjns, lisäosio tai jokin sivu, en nyt juuri muista. Mutta se on niissä jossain, guuklen kurssit.

Mutta koska suomesta on kyse tässä tapauksessa, on täällä tuo keskinkertaisuuden yksi vitun VITSAUS edelleen todellinen viheliäinen VITSAUS eli "kredentialismi". Jos katsotte lähes mitä vain koulupaikkaa tai työ tjn, vaatii ne kusipäät molopäät mulkut ihan pokkana esim tyyliin talkkarille varmaan sen minimissään VIISI  vuotta nöööyyrää kokemusta ja esiämmän nuoleskelua ja mieluusti parikin AMK-"tutkintoa" (mikä ikinä vittu sekin lie) ja Mäkin hihnallekin pitäisi olla jokin vitun ruudinkeksijä jne. Se on KAIKKI vain yhtä asiaa, kuten "byrokratiakin" : vähäpätöisten ja tyhmien tahallista kiusaa itseään parempia kohtaan, elämän sabotaashia. Siinä kaikki.


Sitä on lähes KAIKKI mitä ei ole neekerillä viidakossa, se on tahallista KIUSAA muita kohtaan ja itsensä ylentämistä eli elitismiä. Eli satanismia, eli pahuutta eli Saatanan opetuslapsuutta / -lapseutta (?).



Tällaisen takia minulle tulee aina mieleen että miten helvetissä noita rikkaita kusipäitä ym nyrpeitä ylimielisiä elitistejä on ylipäänsä enään olemassa !!?? Mitä te hoi polloin lantapaakut ETTE ole tappaneet niitä sukupuuttoon !? Miksi te ette ilmesty jonain kauniina päivänä ja revi niitä kappaaleiksi ?! Johon te kyllä pystytte, isoilla ruumiillanne ja lihaksillanne, olette yleensä paljon vahvempia kuin mitkään "poliitikon" vitun 30 kiloiset nynnyt ja hiiri-ihmiset. Ainoastaan  kytät ja muut huohottavat Helvetin vitsaukset olisi minkäänlainen ongelma koska ovat jokseenkin järeämpiä  kuin esim..mm.."poliitikot", jotka siis kyttiä käyttävät ja käskevät ja jotka ovat kyttien itse itselleen ottaman ja olettaman ja kuvitteleman "legitimaation" lähde.

Maailma tässä ulottuvuudessa toimii  lähinnä  niin  että on todella vain kahdenlaisia apinoita, a) niitä joilla on ja b) niitä joilla ei ole.

Ja ne joilla on, saa mielestään tehdä muille mitä lystää ja omistaa muut, ja pistää ne erinnäisin sanankääntein ja pakoin ja ehdoin ja metodein tekemään kaikenlaisia kuperkeikkoja ja typeriä temppuja ja hankkimaan sekalaisia lupalappuja kuin jokin vitun lapsi jne, ja teillä Normaaleilla Tolloilla ei ole TÄMÄN kanssa MITÄÄN ONGELMAA ?!?! Tämän  takia minä en voi sietää teitä normitollot, te olette yhtä seinähulluja kuin naurettavan tyhmiäkin ja absoluuttisia moukkia hyvin suurelta osin. Ja rumia !

YKSI suuuuuuri suuuri ongelma on vain se että me olemme vain syntyneet  juuri TÄHÄN aikaan ja paikkaan ja maailman tilaan. Jos olisimme syntyneet eri oloihin, meille olisi helpompi  tehdä se mitä PITÄÄ, eikä sietää vasten tahtoamme aina vain ja lisää ja kamalampaa ja nöyryytävämpää. Me voisimme vain murhata ja tappaa ja teurastaa kuin viikingit ja muslimit, ja neekerit, kaikki kusipäät tieltämme ja ...jatkaa OMAA elämäämme. Mutta te pitäisitte sitä varmastikkin hyvin  kauheena ja kamalana ja "ai gauheeta" jne ..jonakin..?. mitä "ei saa tehdä". Ellei ole yksi niistä joilla on.

TIETÄKÄÄ että  K A I K K I  säännöt ja "lait" ym SANELU on PAHUUTTA ja tulee IHMISESTÄ. MIKÄÄN niistä EI TULE Jumalasta, kuten te ehkä erehdyksissänne olette luulleet, jotkut koko elämänsä, ja mitä teille on tietentahtoen tahallaan esitetty ja annettu ymmärtää ja opetettu. Teille on siis toisinsanoen valehdeltu, ja kuten joku muuten joskus sanoi, kun nyt yliopistojutusta tämän kirjoitus lähti, "yliopistossa opetetaan kaikkea! tyhmyyttäkin!" totisesti !! Nykyään enemmän kuin ikinä koskaan.

Ja koska te valitsette valheen ja valitsette USKOA sitä ja sen ja siihen ja valitsette ELÄÄ valheessa, minä inhoan ja vihaan teitä sydänjuuriani myöden. Kuten jokaisen oikeasti oikeamielisen tuleekin ja kuuluukin ja tulisikin ja kuten jokainen oikeamielinen vääjäämättä päätyy tekemään / "fiilistelemään".

Kohdatessaan vääryyttä, oikeamielinen ärsyyntyy tai "tulistuu" / raivostuu jne. Tämä on jotain täysin vierasta ja muukalaista ja tuntematonta ja käsittämätöntä vasemmistolle ja muulle nykyajan  älykääpiömaailmalle. "VIHA" ! Sitä vastaan käyvät SOTAA. NIIN hulluja ovat typerykset hulluudessaan.

Mutta sellaista se on kun se niiden änkyrä satanismi ja materialismi lähtee täysin laukalle.

Mutta eniwei, ennekuin tämä kirjoitus lähtee tämän enempää niinikään - täysin laukalle, lopetan sen.


Halusin lähinnä mainita että ne sensuroi itse itseään ja täysin sormi perseessä kyvyttömiä TEKEMÄÄN sillekään vitun naurettavan yksinkeratisellle asialle yhtään mitään.


Hei muulit hoi, YKSI oppitunti Teille Kaikille ! Fyyr Alle Da.

NUMEROT / LUKUMÄÄRÄT !! Vasemmistolaiset rotanpaskat ymmärtää tämän, te ETTE.


Jos TARPEEKSI MONI .... NIIN __________________________ !! Joukoissa on VOIMAA tässä ulottuvuudessa,  jopa gnuu-antiloopit ymmärtää tämän, muttei esim "oikeistoksi" kutsutut vitun naurettavat jäykkäniskaiset typerät perkeleen tuhnupiarut.




Tässä on lopuksi tällainen sammakko gif.





So fuck you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti