perjantai 29. huhtikuuta 2022

Rykrainalais Öljy

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ac361a3f-8ea2-4c22-baa3-90511e8477f9


Ensinnäkin, kuten olen sanonut, olen syväkuvottunut tuosta teidän halpamaisesta tavastanne jättää mainitsematta että olette syöttäneet SAATANAN KUSIPÄÄT tämän koko ajanmeille jotain helvetin VITUN ryssäläis-ukrainalaista saatanan saastaa ja se sonta ITSE. Tuo kuvottaa minua suuresti ja tämä on muuttanut maailmankuvaani ja ostoksiani ym jo - ja hyvinkin selvästi.

Toisekseen, se ei juuri meinaa mitään jos "snägärit" KAIKKI kaatuu, ei kukaan niissä juuri enään käy muutenkaan ja niillä harvoin on hygienian tajua ja toisekseen ei haittaa vaikka suurin osa belgialaisista,"ranskalaisista" siis, katoaisi. Kuten joku kommentoi, siinä on vain tilaisuus tehdä jokin uusi ja parempi vaihtari tilalle. Ihan sama minulle.

Ja kotimaisia perunoita ym öljyjä ei kukaan ole estänyt kai ketään viljelemästä ? Joten oma tuotanto pitäisi heittää aivan uudelle tasolle, kuten kaikki järjelliset ja ei poliittiset tajuaa sekunneissa. Kommarit mankuu eittämättä mutta mitä sitten ? En ymmärrä miksi te kukaan noteeraatte niitä YHTÄÄN. Minä en kertakaikkiaan ymmärrä tätä. En tajua miksi tuhlaatte aikaanne ja hermojanne. Lyökää vain klapilla päähän jos avaavat suunsa, ja jatkakaa elämäänne. ÄLKÄÄKÄ luulko että "kääk, Kaikki Muut on lähtevä niiden matkaan!" - ei ole. Ei KUKAAN ole liittymässä OIKEASTI sirkukseen. Te olette vain liian sosiaalisia.

Mutta eniwei, etten eksy aiheesta tuon pidemmälle, niin piti vain sanoa taas että ....kuvottavaa. Olen niin kuvottunut ja järkyttynyt tästä että olette juonineet minutkin nielemään jotain vitun ryssäläistä liejua että...wau. En tule enää ikinä luottamaan mihinkään, ja pyrin käyttämään VAIN sellaista missä sanoo ja SELKEÄSTI(!) mistä se on / missä tehty ja mistä NE tekijät ne aineikset hankkii ja mikä on kasvanut jossain minua mahdollisimman lähellä ja minkä valmistan itse. Tai nappaan replikaattorista. Toki. 

Mutta muutitte kertaheitolla syömisiäni kyllä. Haistakaa mulkut paska. Te tiedätte kyllä itsekin, älkää leikkikö tyhmää.

TIEDÄTTE varsin hyvin ettei KUKAAN laittaisi suuhunsa mitään minkä TIETÄÄ tulevan ryssältä tai ukrainasta, ei kukaan. Ehkä se vitun Ville muttei kukaan muu. Eli olette TAAS, kuten AINA, olleet ihan tahallaan niin alhaisia halpamaisia vitun kusipäitä kusimulkkuja kuin vain mahdollista. Välinpitämättömiä moukkia.


Haistakaa vittu.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti