tiistai 26. huhtikuuta 2022

Elon osti Twitterin !

Hahahaa nice ! Hieno siirto Iloonilta. Hyvä homma ja edes jotain edes vähän lupaavaa. Mutta ei mitään hyvää jottei jotain pahaakin heti kättelyssä.

Nimittäin on yllättäin.. käynyt niin että kusipääkommarit nousi heti takajaloilleen kun haistoivat Toisten Ihmisten  (potentiaalisen) Vapaudenhttps://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/44e76c2b-ea8e-421c-9d63-85f795288b24


HUOMATKAA ensin esim ihan jo se etteivät he kutsu itseään rehellisillä nimillä, kuten esim "kommunisti aktivisti järjestö" tai "aktivisti äärivasemmisto" tai "ammattihäiriköt" (kuten kytät ym) tjns vaan "ihmisoikeus..." blääblääblää. Niinsanottujen ja lähinnä kuvitteellisten "ihmisoikeuksien" kanssa noilla  mulkuilla superkusipäillä ei voisi vähempää olla tekemistä, mutta niillä on elämäntapakontrollin ja muihinpuuttumisen ja toisten olentojen häiriköinnin ja määräilyn  ja kiusaamisen kanssa ihan KAIKKI maailman tekeminen, ja ylimielisen omahyväisen itsekkään kusipäisen mulkkuuden.


Niitä alkoi heti sapettaa ja hirvittää että VAPAUTTA voisi  olla olemassa ja ihmisapinoilla sananvapaus. Joka muuten tottakai on absoluuttisen EHDOTON ja TOTAALINEN !!  Se joko ON tai sitä EI ole. Siinä ei ole kommarit mitään epäselvää mangutavaa ja tietänette asian itsekin vitun häikäilemättömät kusimulkut.


Mutta heistä viis, tukekaamme Iloonia ja sananvapautta jne.


Pistäkää haiseen ja käyttäkää sanojanne jne !


Tämä on pieni hyvä uutinen.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti