maanantai 18. huhtikuuta 2022

3 OIKEAN pääsiäisen paikkaa

Tässä jotain ihan OIKEASTI "pääsiäismäistä", EI mitään helvetin pakanoiden vitun jäniksiä ja munia ja muuta omituista typerää kummajaisten perkeleen puuta-heinää.


Vaan itsensä Yeshuan omia maisemia, jotka on kieltämättä hienoja ja erikosia maisemia, ja oudon  tutunoloisia. Minulle ainakin. Ja totisesti outoja nuo krumeluurit puut, ovat kuin jonkin vulkaanisen ..jäljiltä. Mutta miellyttäviäkin, hienoja.


Uskomatonta että itse Yeshua on tismalleen tuolla aikanaan ollut, ja tullut aikansa kyttien kidnappaamaksi eli valtion kapulakielessä, jolla pyrkivät salaamaan oman Saatanallisuutensa ja pahuutensa, "pidättämäksi".

Kuvottavaa. Mutta paikkana hieno.

Eli Getshemane - "oliivikuurna".

https://fi.wikipedia.org/wiki/Getsemane


https://www.youtube.com/watch?v=lEDuJNM3dlE&ab_channel=ElreyVerona

Valitsin tuon tuollaisen ^, satunnaisen(?) videon tuubista jossa näkyy kyseinen paikka. Katsoin muuten ääneti mutta sen kirkon sisustan äänillä ja täydellistä musiikkia siinä. Tehkää samoin, toki lopussa vähän kuuntelin ääniäkin. Siinä on summa summarum planeetan pyhin "kirkko", mikä kamala suomalainen sana, mutta siinä on Kaikkien Kirkkojen Äiti / se Pyhistä Pyhin.

Se olisi jo jotain vierailla noissa maisemissa, jos siellä asuisi vähän..khuulimpi kansa ympärillä jne.


Tässä vielä 2 muutakin merkittävää sijaintia.



Itse SE "Pääkallopaikka" - josta sanonta ja käsite lienee peräisin, eli "Golgotha". Eli "pääkallopaikka" tai "kallojen paikka" / kukkula. Jossa ihmisapinain valtionpalvonta ja kytänrakkaus TODELLA tiivistyi ja pakanuus ja saatanuus juhlivat. Eniwei, hyytäviä värinöitä tuosta kieltämättä huokuu ja tuo kallo mikä tuijottaa tuosta seinästä... niitä ilmeisesti oli siinä aiemmin enemmänkin ja tietoisesti tehtynä.
Ei juuri lainkaan synkeän brutaalin murhanhimoisen satanistisen saatanallisen pahuudenkiimaista ?

(Ja mitä tekee jutkut ? Saatanan pakanat paskaläjät on tehneet jonkun saatanan bussiaseman ja kaupan tuohon IHAN kiinni, eli trivialisoineet sen parhaan kykynsä mukaan. Tyypillistä.)


Ja sitten ites Hautojen Hauta. Tuo se ilmeisesti on, itsensä "Jeesuksen" eli Yeshuan hauta. Ammottaen tyhjyyttään..... 

Kuten haudan tuossa ovella lukee, jossain plakaatissa / ovessa..


"Hän ei ole täällä, sillä hän on ylösnoussut".



Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti