perjantai 8. huhtikuuta 2022

Ryssäinruodintaa taas

 



Aivan yhtä MAHTAVAA kuin myöhäistä ja itsestäänselvääkin !

Bravo !!









Ai jumalauta...HAHAhahaa... Kristus mitä kyvyttömiä perkeleen ääliöitä, älykääpiöitä ja surkimuksia. Mitä absoluuttisia vitun naurettavia nahjuksia ja superpellejä !! VITTU miten saatanan alhainen rotu !!! HAHahaa ..oi luoja, ei tosin yllätä ettei nuo niiden puhkiruosteiset kurjat kommunistiset rutiköyhät ja itse tekemänsä (virhe numero 1 ryssien ollessa kyseessä) kolisevat rumat peltihökötykset / tynnyrit pysy edes ilmassa. Ja joku ihan pokkana ja oikeasti pelkää noita ?!?!?! Tuota apinakansaa...jotka kaivaa kourillaan likaista persettään jossain 70-lukulaisen peltikatoksen alla umpi jurrissa ja virtsat pitkin ja poikin päällään ja örisee ? Ok.





Niin, eli kuten olen sanonut : ryssät on pelkkiä VARKAITA




En ymmärrä MIKÄ IDEA tuossakin on ^?!? Että noita lippunvärejä pitää matkia, ja joka vitun häshtäggiä yms. Mikä VITTU teitä lapsellisia mulkkuja oikein vaivaa ?!

Tuo on vieläpä niin RUMA lippu että pahaa tekee. Kuten kaikki slaavimaailmasta tuleva AINA ON.

Hyi vittu ja YÖK !


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c0b5df62-1ded-4569-847c-8942a4963bca


^siinä 2 JUUTALAISTA puhuu toisilleen / toisistaan ja kehuu toinen toistaan. Molemmat johta ei-juutalaista maata, tai on "Merkittävässä Asemassa" maan sisäisissä valtapiireissä, tai miksikä te noita palvomianne vitun kusirottia tällä viikolla sanottekin.

Aattelin vain tuoda tuon yksityiskohdan esiin.




Mutta että näyttäisi siltä että ryssien aika on ohi, eivät enää edes leiki olevansa jotain vaaleaa ja haapean sivistynyttä tjns, tämä ei voisi enä PAREMPAA olla ! Olen jumalauta sanoinkuvailemattoman tyytyväinen tilanteeseen siltä osin !!! Aivan IHANAA, ryssät heitetään niska-perse-otteella ulos ihmisten maailmasta !! Siihen kurjaan köyhään kivikauteen mihin ne LOPULLISESTI kuuluu kuten kaikki VITUN ählämit ja neekerit ja muut paholaisen lapset. Amen.


Ja Suomi  liittynee lähiaikoina NATOon. Olen aika hämmästynyt jos näin EI olisi.

Muttei mitään, se on ihan ok ja khuul ja hyvä sikäli kun siitä olen mitään mieltä. En ainakaan ole sitä vastaankaan, ja NATOlla on hieno lippu !!


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti