sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Määräilijät määräilee - kiusaajat kiusaa

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bd413e2e-1737-4bc6-9a46-60062bbacf3f


Jumalauta että tuollainen ylimielinen koppava oletteleva saneleva-määräilevä "me  OMISTAMME sinut!!" kusipää valtion kapulakieli saa minut ..."näkemään punaista" sanotaan nyt niin.


TUO on se TODELLISIN VIHOLLINEN. Tuo paholaisen paskaväki joka uskoo ihan täysin ja aidosti ja vilpittömin apinanamielin että heillä on OIKEUS tehdä tuollaista.

Kuten näet, tuossakaan ei missään kohtaa edes AJATELLA kyseistä YKSILÖÄ tai IHMISTÄ / sielua ITSEÄÄN vaan VAIN ja ainoastaan sitä MITÄ valtion sosiopaatit tulee hänelle tekemään jos ____ ja kun ____.

Ihan perus kollektivismi-kommunismi-totalitärismiä.

Mutta hei muulinkusipäät, te ETTE OMISTA meistä KETÄÄN, ja kaikkein vähiten MINUA / Yeshuaa. Tai paria muuta tuntemaani "hereilläolevaa". Nuo uinuvat kai uskovat samaan satanismin saatanalliseeen houreeseen kuin tekin, että "laki koskee.." heitä tai kaikkea tjns ja se on jotain mikä ON jossakin..?.. "voimassa" tjns ? "Voidaan määrätä.." "enintään..." sitä ja tätä loputtomasti, ei niin VOIDA vaan te vain TEETTE niin. Te olette mielisairaita idiootteja kusipäitä ja mulkkuja jotka keskittyy muiden olentojen tappamiseen ja omimiseen ja loputtomaan karsinointiin ja komenteluun jne koska te olette hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna - PAHOJA.


Teidän puolenne EI OLE valo, kuten minulla, vaan pahuus.


Mikään tästä ei ole millääntavoin tai lailla monimutkaista tai kiistanalaista, muuta  kuin Tavalliselle Lainkuuliaiselle (idiootille) Tolkun Fiksulle Tolloihmiselle™ ja kytälle ja muutamalle muulle aivottomalle pikku-pirulle.

Valtio vain tulee ja JULISTAA teidät kaikki omaisuudekseen ja te vain tottelette... Ja silti pidätte MINUA , eittämättä, jonain kahelina tjns. Haista vittu, sinä olet menettänyt itsesi, sielusi, mielesi ja sen vähän järkesi mitä olet tähän inkarnaatioon mukaasi saanut. Ja totisesti minä tämän sinulle sanon.

Voit toki tiuskia sitä vastaankin koska se luullakseni ärsytää sinua vaikka on totta, tai juuri SIKSI, mutta MINÄ EN OLE se joka sinut on ehdollistanut pahuuden puolelle ja vaihtoehdoitta lusikalla syöttänyt valheiden hevosenpaska maailmankuvan sinulle. Minä olen pelastajasi, se joka yrittää vapauttaa sinut idiootin "kahleista joita kunnioitat".

Minä EN kunnioita. Ja olisi OIKEASTI OIKEIN että jokainen kyttä ja syyttäjä ja asianajaja ja vanginvartioa jne laitettaisiin ITSE häkkiinsä, miettimään tekojaan. En usko että sekään niin paksuun kusigelatiinihyytelön täyttämään ääliönkalloon varsinaisesti menisi mutta onko sillä edes väliäkään ? Olisivathan poissa silmistä ja pahanteosta ja OIKEA ihmisEDISTYS voisi kenenkään hidastamatta ja estämättä jatkua, tai alkaa. Jos siis myös KAIKKI "byrokratia" eli pikkusielujen tahallinen lahjaton ja kyvytön hidastelu ja kiusa olisi poistettu kuvioista.


Eniwei. Kamala, aivan absoluuttisen KAMALA, on lukea tuota teidän ajattelematonta sydämmetöntä sielutonta kuvottavaa muut omaksi omaisuudeksi omivaa Saatanan kieltänne ja mielisairasta maailmankuvaanne. 

-

Tähän liittyen minulla on muuten kirjoitus tulossa jota silloin mainostin ehkä Blogin yhtenä merkittävimmistä ikinä, täytyy saada se tästä kohta jo julki. Siinä on, ei todellakaan minun(!), ehdottomasti realistisin ja PARAS kuvaus IKINÄ siitä mitä ylimalkaan on Hyvä ja paha. Se on jotain jonka soisin teidän kaikkien sisällyttävän itseenne ja maailmankuvaanne ja oikeasti ajattelevan muutamaa sekuntia kauemmin. Ja sitten kun katsotte "poliitikoita" sikoja jne ...jollette vieläkään näe, minä en osaa auttaa. Enkä ymmärrä mikä tauti on kyseessä. 

Kyseisen kirjoituksen sisältö on ilmeisesti saneltu / kanavoitu ylemmästä ulottuvuudesta, SIKSI sen tieto on skarpimpaa kuin mikään ihmisten sekapäinen sölkötys, ja hyvin HELPOSTI ymmärrettävä ja nähtävä tässä ulottuvuudessa kaikkialla ympärillä ja hyvin itsestäänselvä wans ju sii it.


Jaa niin !!!.... faak.. mea culpa !! Minä vallan unohdin että teidän Oikeutetut Omistajat , tädit ja sedät, ei olekaan antaneet teille lupaa uskoa "moista potaskaa" !! HAhahaaa..ooohmmän. Minä vallan nääs unohdin. "Se on kaikki vain ihan täyttä huuhaata ja paskaa!! Ja minä TIEDÄN!!" te julistatte kuin papukaijat, ilman omaa tietoa ja kokemusta, koska ...teidät on vain ohjeistettu ja treenattu ja opetettu ja eli aivopesty onnistuneesti ja ehdollistettu niin tekemään. Lucifer tätihän vakuutta että "..ei minua ole olemassa.." .. näin asiaa kuvatakseni.

Mutta  kuitenkin, sanon tämän TAAS ja SELVÄSTI: MINÄ EN OLE IKINÄ KOSKAAN kertaakaan missään, missään olosuhteissa ja mistään syystä, IKINÄ(!!), HUOM!!! hyväksynyt YHTÄKÄÄN "lakia" tai edes sääntöä. En ole IKINÄ kirjannut nimeäni sellaiseen alle enkä ole täten sen "vaikutuspiirissä", enkä olisi sittenkään kuin todella mulkkujen ja tunkkaisten typerien keskinkertaisten minisielujen nahjusihmisten apinamaisessa "mielikuvituksessa".

Minua ei teidän(!) lakinne koske eikä ole ikinä koskeneet eivätkä tule ikinä koskaan koskemaankaan, ja te satanistit joko tiedätte tämän muttette VÄLITÄ tai sitten olette aidosti aivottomia. Molemmat ihan yhtä paha juttu. Mutta te ETTE voi vain keskenään siellä josain, jotka ette ole ikinä edes minua nähneet saati sitten tavanneet, kirjoittaa paperiin jotain omia mielisairaita ja sangen vapaamuurarillisia säkeitänne ja sitten ihan sosiopaatin psykopaatin pokkana tulla ja sanella minulle että "nämä koskevat nyt sinua!". EI ! Näin se EI MENE tai ole, tuo on vain PAHUUTTA. Sinä teet tismalleen samaa kuin mikä vain kidnappaaja tai raiskaaja tai paholainen , ja tietänet sen itsekin siinä äärimmäisen eittämättä hämmentyneessä ja typerässä turpeassa kusipäässäsi Saatanan Paska.

Haista vittu ja kuole tuhannesti ja mätäne Helvetissä ja tule haudatuksi sen paskameren pohjaan. Amen.


"Sinun rahasi on nyt ..MINUN!" sanoo katuryöstäjä. Tai "verottaja", ihan sama asia mutta tehtynä erilailla jolloin hoi polloin villiapinalauma hämmentyy ja pitää yhtä pyhänä ja oikeutettuna ja toista vain "katuryöstönä". Tämän takia minä inhoan teitä sydänjuuriani myöden ja sieluni pohjasta, te olette tyhmyyttänne HELPPOJA manipuloida  tukemaan  Luci-tädin pyrkimyksiä. Asiaa näin kuvatakseni.


Mutta ei, sinulla apinademoni, EI OLE "oikeutta" eikä ole ikinä ollut kuin omissa harhoissasi, jotka luoja valitettavasti sallii kyllä, määräillä ja "verottaa" ja jumalauta vieläpä "vangita"(!!) muita ! Ventovieraita ...ai miin.. jos tämä todella pitää SANOA erikseen jollekin niin...ihan oikeasti ...tilanne on TODELLA PAHA. Ai miin P A H A !

Kytille ja muulle "valtioudelle" Yeshuaa ei ilmeisesti mm ikinä ollutkaan, tai se on vain jokin Tarina™ toisin kuin sentään HEIDÄN "lakinsa" jne, ihan kuten Roomalaisille ja jutkuille, VITUT mistään VITUN "jeesuksesta" pah! me valitaan laki ja kytät ja VALTIO ! Suksikoon Jumala ja Yeshua vittuun siitä HÄIRITSEMÄSTÄ !!



Ei ; SUKSIKAA TE !! Vitun saatanalliset kusipäiset mielisairaat vitun tyhjät tympeät idiootit jurakauden kusirotanpaska-apinat ihan ITSE Helvettiin mistä tulittekin ja tehkää siellä toistenne olemassaolo niin tukehduttavaksi kuin vain ikinä voitte. Perustakaa ihan vaan vaikka toinen Suomi sinne ! Ei sitä tarvi juuri edes muunella, tämä musertaa sielun jo oikein kummasti !


Kiitti.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti