lauantai 9. huhtikuuta 2022

Chanel vs ryssänpaskat

 https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/84dd32f1-8dc4-45bd-8cb9-9eec0b3f73bf


Hienoa Chanel ! Thank You Chanel for leaving the Shithole ("russia"). Why were you there in the first place.. ?.. i can´t fathom. Anyway..



Aivan mahtava juttu että itse Chanelikin läksii ryssältä pois. Ja miten kusipäisiä pikkumaisia idiootteja vitun ämmiä ! Nuo ääliöt jotka repii jumalauta 7000 euron(!!) laukkujaan, wau, jopa ryssiksi moukkia.

Luulisi että moinen primitiivinen jää / jurakautinen lahjaton vitun BARBAARI olisi aika vitun iloinen ja kiitollinen(!) ja tyytyväinen että omaa edes vessapaperia ja /tai sähköt !! SAATI sitten jumalauta jonkun vitun Shänelin ultrakalliin laukun ! Perkeleen älykääpiö.


On ihanaa että ryssät suljetaan vihdoin ihmismaailman ala ja ulkopuolelle johon kuuluvat ja johon rotunsa pohjavirta oikeasti kuuluu. Kuten neekeritkin ja vastaavat.

Ja että kehtaavat saatanan ylimieliset kauhukakarat vielä leikkiä UHRIA !!! Ja syytellä milloin länsimaita ja milloin Chanelia ja milloin kissoja ja milloin mitäkin. Vittu mitä absoluuttisia imbesillejä apinoita.

Kuten joku kommentoi, ongelman RATKAISU olisi tottavie muuttaa ryssäntunkio Saharaksi. Mutta tämä on jo hemmetin hyvä ALKU !!

Sitten JOKA ikinen saatanan vitun nuhjuinen ryssän-ymmärtäjä-kumartaja-nahjus vittuun suomlannista ja kaikista "asemista" missä heillä on MITÄÄN vitun sananvaltaa tai valtaa tjns mihinkään.

Nyt sai loppua se VITUN "suomettuminen" kyllä  sitten ihan tasan seinään.


Teidän tukehduttajien tunkkainen aika meni jo. Ja te maksatte siitä. 

Mutta tämä on oikea suunta ja oikein oikein hyvä.

Sitten vielä "kehitysapu" eli anekauppa neekerieläinten rahoitukseksi STOP!! ja kaikki vastaava niin jumalauta ...sitten alkaisi ehkä Suomikin muistuttaa jo jotain VAIN puoli-rutiköyhää paskaStania.


Mainiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti