keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Ahvenanmaa

 https://www.is.fi/politiikka/art-2000008774517.html


Tuostakin vitun paskapussista on tullut oikea super-ongelma. Vittu että voi olla äklöä elitististä koppavaa nirppanokkaväkeä. Kristus vittu.

Aivan uskomattomia mulkkuja !!  Ahvenanmaa pitäisi POMMITTAA jos mitään. Ja totta on että suomen NATOon mennessä on Ahvenanmaa TÄYDELLINEN paikka NATO-tukikohdalle ! En voisi muuten paljon parempaa keksiä. Silloin se ei olisi varsinaisesti suomessa kenenkään tiellä, mutta olisi strategisesti todella hyvässä ja tärkeässä paikassa JA siitäs saisivat saatanan tunkkaisen Jantelakilaiset sisäänpäinlämpeävät sisäsiittoiset mulkvistit silmilleen ! HAhAhahaha. HAhahahahaaaaaaa.

Siellähän isännöisivät niiiiiiiin kaukaakin tulleita soldaatteja kuin vain olla ja voi ja sopii. Se käy !


Ja mitä tulee noihin teidän sääntöihmisten N A U R E T T A V I I N "sopimuksiin" niin hei kusipäähöynä hoi; niillä voitte vaikka lääppiä koiran persettä, ne on PAPERIA ja IHMISESTÄ ! niillä ei siis ole MITÄÄN merkitystä. AJATELKAA omaa naurettavuuttanne jos SOTA tulisi ja esim Ruotsi EI  lähettäisi itseään puolustamaan laivojaan tietylle vitun kuvitteelliselle erilliselle vesiläntille koska "no kun siitä on olemassa sopimus!"... ai miin.. ette te kauheen supernaurettavia ja megaärsytäviä tyhmiä kuppaajia  kusipäitä o ? Ette naurettavaakin naurettavampia ? Tuollaista on kun on ehdollistunut ja elää valheessa ja on pelkkä keskinkertainen pikkusieluinen pikkumainen PASKAHOUSU. Sellaista se vain on.

Se ÄRSYTTÄÄ meitä ulkopuolisia, ja sinua sen tulisi hävettää.



Haistakaa Oolantilaiset vittu !!




Ja eritoten saatte korvata minulle jotenkin sen että olette syöttäneet minulle kertomatta asiaa SELKEÄSTI ja erikseen, minun tietämättäni, jumalauta vittu RYSSÄLÄISTÄ saastaa !! Jumalauta Taffel vittu saatana !! Perkele minä olen teihin MELKO vitun ärtynyt ja pettynyt. Minä en koske enää yhteenkän Taffel sipsi tms pussiin, en tikullakaan. TämänKIN asian te vitun pohjoiset autistiset määräilijäkusipäät olisitte voineet hoitaa kuin IHMISET ja vaikkapa vain SANOA että "jaa niin ja me käytetään RYSSÄLÄISTÄ öljyä, joten ostakaa jos haluatte jotain ryssäläistä sisäänne, tai älkää jos ette"... jne. Mutta ei, kaikki pitää tehdä pakolla ja salailulla jne kuten valtiossa ja kytissä ja pohjoiskoreassa aina.

Sellaista on kun on PAHAN puolella.


Suksikaa vittuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti