perjantai 8. huhtikuuta 2022

Nuoriso-paskajengeistä...

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e7a52630-109f-4424-8141-787c08ab3ad3


Paitsi että minua KUVOTTAA ja myötähävettää nyky"miesten" kyvyttömyys ja haluttomuus(?) vetää lättyyn niinsanotusti, tuollaisia verta nenästään kerjääviä kusipäisiä kakaroita, niin ...olen huomaavivani eräänlaisen kaavan tässä.


Tsiigataas... KAIKKI nuo "keissit" on Triplasta... ja "auton keulamerkkiä käytetty nyrkkirautana.." ... minkähän auton keulakuvaan saa nyrkkinsä sisään ?... Tulee lähinnä ja hakematta mieleen YKSI.. se on se Johtotähti.

Toisekseen.. KETKÄ ajelee omituisen paljon ja usein kyseisellä Ylemmänluokan Autolla, johon ei niillä rutiköyhillä arvottomilla aivottomilla ja luultavasti luku & kirjoitustaidottomilla vitun loisilla varkailla ole ikinä varaa ?!..



M...mm... en nyt tiä.. en nyt sano että "mustalaiset!!!" ..... mutta sanon kyllä että... mustalaiset !

Mannet näyttäisi tässä tunkevan esiin, mutta voin olla toki väärässäkin, ja voi ne neekereitä / ählyjäkin olla. TAI sitten noita suomen vitsauksista yksiä pahimmista eli ihan kotikutoisia kusipäisiä juopon ääliökakaroita joista koulukiusaajatkin lähinnä rakentuvat. Junou, se Saatanan saastainen sakki joka pitäisi teloittaa mutta mitä aina paapotaan hellitellään lelitellään ymmärretään ja ruokitaan ja juotetaan ja siedetään itseään räikeästi hyvempien ja parempien ihmisten työllä ja varoilla jne.

Ja joihin jotkut psykopaatit kai assosioi myös Työttömät™.


Ja siis Triplassa hyörii hyvinkin paljon mustaloisia. Hieno paikka mutta valitettavan paljon kuonaa.



Ei kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti