sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Tilannekatsaus 26.12.2021

 Kapteenin Blogi. Tähtiaika 20:13 26.12.2021


En ole nyt saanut pitkään aikaan mitään ...aikaan.

Vaikka on pitänyt jos mitä laittaa julkaisten, mutta tulossa on ...jos nyt ne sitten julkaisen täällä, Kaikkien Aikojen Merkittävimmät Blogimerkinnät. Jotka mitätöi periaatteessa koko muun Blogin. Minun ei tarvitsisi varsinaisesti kuin ne 2-3 kirjoitusta julkaista ja siinä olisi jo koko Blogi. Mutta tsiigataan..


Tulossa on kyllä kaikenlaista. Inhoan vain suuresti joutua jopa myös Jouluna käsittelemään  ja kommentoimaan alkeellisten moukkien ja tyhmien ja pahojen imbesillien tekoja ja edesottamuksia ja muuta typerää maallista materiaalista paskaa.


Minun on muunmuassa pitänyt käsitellä Finnuiittien suhtautumista "maksuhäiriömerkittyihin" ja piti ottaa kun oli iltsikassa siitä juttu, joka minulle sen kipinän antoi, se talteen mutten muistanut ja nyt se on jo pariko viikkoa vanha. Mutta se on aihe jonka haluan käsitellä äs it wöö.


Tulossa on kirjoitus tai kaksi joilla TOIVON musertavani teidän kytänrakkautenne ja illuusionne LOPULLISESTI. TOIVON todella. Yritän olla optimistinen ja positiivinen ja toiveikas.  :) hymyilen vallan ja kaikkea.

Tulossa on ollut jo kaaaauan, pari uutta Soittolistaa. En tiedä katsooko niitä edes kukaan mutta kunhan julkaisen niitä aina silloin tällöin.

Ette te vitun mulkut niitä kyllä oikeasti luullakseni, varmaankaan, edes katso.

Vitun paskaläjät.


No...eniwei. Oli ainakin kunnollisempi Joulu kuin pitkän aikaan ILMAN / sään puolesta, muutoin tämä oli idioottimaista aivan TAHALLISTA maanpäällistä "Helvettiä". Ja tämä oli jo TOINEN perättäinen Joulu joka romutettiin. Ettei se nyt vaaaaan olisi jo vähintäänkin puolitahallista. Ihan vain jotta juurikin Jeshuan synttärit saisi pilalle... ?


Palaan asioihin mutta yritän antaa Joulun olla niin pyhä kuin se on näissä oloissa mahdollista. Kuten sanoin. On mitä kusipäisintä joutua ruotimaan sielunvihollisia jopa Jouluna.


Otetaan hetki chillimmin.


Kiitti."Siunattuja ovat he joita oikeamielisyytensä tähden vainotaan, sillä heidän on Taivasten Valtakunta"

- Vuorisaarna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti