sunnuntai 19. joulukuuta 2021

2 Uutista

 iltislinkki


Vittu mikä ABSOLUUTTINEN MULKKU !!

Jumalauta tuollaiset nilviäiset pitäisi hävittää kautta maailman. "Minä tulkitsen..."  vitun myyrärotta, MINÄ tulkitsen että sinä olet naurettava pikkusieluinen tosikko pikkusielu mulkku.

Vitun ääliö saatana, vitun ämmä, vitun KYTTÄ !


Haista vittu ja mätäne.* * * * *


iltislinkki 2


Sellaista se on nykyään. KAIKEN pitää olla Finglanniksi tai Suomlanniksi. Jopa ihan Englanniksi. Kuten sanoinkin kai jo, kun kävin viimeksi Stadissa, tai edellisellä kerralla, en muista... kaiketi tauon aikana, menin yhteen nimeltämainitsemattomaan syöttölään ytimessä ihan, ja sain palvelun...Englanniksi ! Hah.... ? mitä vittua !!?  Sanoin likalle suomeksi mutta se oli kuin olisin hämmentänyt sitä jollain mystisellä itämaisella haltijakielellä tai ihan perus Klingonilla, joten se pyysi josko enkku kävisi. Ja oletan tämän olevan sangen tyypillistä Stadissa nykyään.


Ja nuo nimet on yleensä myös muuten melko vitun tyhmiä ja keskinkertaisia ja Virallisen Vakavia, eli Asiallisen Rutikuivia ja mielikuvituksettomia ja juuri sellaisia vastenmieliselle Perkeleen pikku pyöriäiselle, eli harmaanbeigelle byrokraatin nahjukselle sopivia.


Haistakaa vittu.Ei kiitti !#Rahtikultti

@Finglanti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti