keskiviikko 15. joulukuuta 2021

"L-sana"

 MITÄ VITTUA ?!?!?
Siis... ??!?!.... Lukeeko tuossa ^^ ihan oikeasti "kiellettyä L-sanaa.." !??! Näenkö minä oikein ??!

En tiedä miten ilmaista asiani ja mistä aloittaa jne.. mutta Suomi   EI OLE mikään vitun pinnallinen sievistelyn mekka kuten Amerikka ja meille EI OLE YHTÄKÄÄN "KIELLETTYÄ" sanaa !! Ei ole, ei ole ollut, eikä tule olemaan.

Ja toiseksi, minä tulen aina kutsumaan LÄSKEJÄ "läskiksi", ja oletan että kyseinen sana on juurikin se,  se  on LÄSKI. Eikö ? LÄSKI on kyseessä ? "Läski" on päivän sana, esim "vitun  läski" jne, se on se sana,  se on luullakseni kuten tuo ihraläjä ^ "läski".


Te ETTE ole missään asemassa KIELTÄÄ ihmisiltä sanoja ja sitten leuhkia vasemmistolle tyypillisellä koppavan omahyväisellä nyrpeällä itsekkäällä solipsistisen pikku-kusipään asenteella kuinka "näin tää nyt vain on" ja käyttäytyä ikäänkuin tuo "kiellettyys" olisi jotain TODELLISTA ja VAIKUTTAVAA.

Hei mulkut: ei KUKAAN kuuntele teitä !!! HERÄTKÄÄ nyt jo vitun tympeän tyhmät naiset ja ämmät ja pikkumaiset istualtaanpissailevat lällärinynnymiehykset ja muut vitun vetelät LÄSKIT läskiperse-läskipää perkeleen persereikäpaskat vitun kenopäät.


MAAILMA EI OLE  exklusiivisesti  TEIDÄN !!


TE ETTE TÄÄLLÄ SANELE ! Ja sanoja "kieltele". Painakaa se vitun kusiruutat lanttuunne tai se painetaan sinne.


MUISTAKAA KAIKKI jotka tämän ikinä luette, ja tämä ON(!) TÄRKEÄÄ(!!) : kutsukaa AINA  neekeriä NEEKERIKSI   ja läskiä LÄSKIKSI !


Olkaa vain ihan khuuleja ja tyynen rohkeita ja avatkaa suunne jos ja kun syytä on. Kutsukaa asioita niiden oikeilla nimillä. Nekrut on nekrui ja läskit on läskeiiii, jou.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti