tiistai 21. joulukuuta 2021

F-35 B

 Jippii !!


Lockheed Martin F-35 A / B"Nyt" se on valittu !! Eli jo jokin aikaa sitten. Suomlannin Urheiden ja Sisukkaiden Finnuiittien uudeksi ...puolustushävittäjäksi jotakin määrittelemätöntä (se on se Ryssä!) uhkaa vastaan, on valittu Amerikkalainen legendaarinen pelleilyn monitaituri ja kuuluisa naurettava umpisurkea romuläjä F-35 !


En ole kieltämättä lainkaan yllättynyt, niin mielikuvitukseton ja tylsän töllö valinta tuo oli. 

En toki ole "suihkuhävittäjäexpertti" mutta olisin melkein tainut valita jotakin ihan tääääysin muuta. Ehkäpä...alkaa kehittämään ihan IKIOMAA hävittäjää !! Muttei sellainen tule tämän paskaläjämaan asukkaille edes PIENIIN pikkuruisiin "arkisiin" mieliinsä, kun "eihän sellaista ole ennenkään tehty!". Kuten ennen vessapaperiakaan ei ollut... junou... ?.. mm vessapaperia !

Mutta sitten kun sellaista OLI niin ...no SITTEN !! Sittehän se onkin jo ihan eri asia !! Sille on JO ennakkotapaus ! Joten sitten se on ihan turvallista ja edes ylipäätään MAHDOLLISTA !! Näin se vaan menee nääx ja kuule, Rahtikultti.


Toki 1 piirre tuossa vitun paskaläjässä ON eittämättä hyvä, se että se on sentään ihan UUSI verrattuna niihin muihin, joten sen elinkaari tai niinsanottu Tulevaisuudenkestävyys on parempi. JA se on kieltämättä ärsyttänyt vasemmiston kommunistimulkkuja joten se on kyllä mieltälämmittävää ja hyvä juttu. Eli 2 hyvää piirrettä.


Toisaalta, olematta minkäänlainen mäntti, on pakko huomauttaa ihan tasan aikuisten oikeasti että.... mikä idea on rakentaa puolustusta maalle jota ei ketään kiinnostaa enää, yhä enenevissä määrin, puolustaa ?! Miksi suomalian fintiaanit puolustaisi hankkimiaan neekereitä ja somppuja ym, joista niinikää maksetaan tuo noin 10 miljardia, vuodessa, mutta niitä ei edes "kilpailuteta" toisin kuin sentään lentiskoita.

Lentokoneesta on kuitenkin vääjäämättä ainakin JOTAKIN hyötyä, mutten näe MITÄÄN HYÖTYÄ yhdestäkään helvetin neekeristä tai ählämistä tai muusta vastaavasta villielämän muodosta.

Paitsi ja ellei niitä sitten aiota vyöttää niihin ählämistien pommivöihin ja tiputella lentsikasta vihollisen niskaan ? En tiä... ehkä TÄMÄ on jokin Salainen Strategia mistä hoi polloin ei vain tule ja tarvi tietää vielä mitään.

Mahtuuhan tuohon vehkeeseen kai ainakin n 5 ählämiä pommivöineen ? Sinne aseruumaan. Ja siipiinkin vielä pari kipaletta mutiaista ärtyneenä rähjäämään.

*


Minnuu itteeni vituttaa asiassa eniten kai se että nuo on Amerikkalaisia. Minä en halua MITÄÄN Amerikasta fyysisesti suomeen, minä olen TODELLA tarkka tällaisista ...sanotaan nyt vaikka vain kuvitteellistenkin asioiden siirtymisestä paikasta toiseen. Ja Amerikka ihan oikeasti on romahtamaisillaan tai JO romahtanut, joten se on kaupantekoa romahtaneen Neo-Rooman tjns kanssa. En pidä sitä kauhean hyvänä missään mielessä, enkä haluaisi auttaa kyseistä paskaImperiumia muutenkaan. Enkä mitään muutakaan ihmisapina"impeeriumia".

Olen niin kyllästynyt koko helvetin Anglosfääriin ja Amerikkaan ettei o tosika !

Ja että niille vitun juutalaisrotille maksaisimme loputtomia rahoja jotta saisimme  pienimielisille heterojunteille paremman pään ?! Ei kiits.

Ei se ryssä mihinkään HYÖKKÄÄ, te elätte eilisessä. Ja mitä sillä ei OIKEASTI olisi edes väliä ?!?! Miten te EROATTE niistä niin dramaattisesti nytkään, muutenkaan !?! Ja jos niitä niin kammoatte niin jumalauta ostakaa YDINPOMMI tai RAKENTAA sellainen !!! ÄLKÄÄKÄ taas vain TOTELKO mitä joku puujumala jossakin sanoo, Amerikassa tai jossain. Vittu pitäköön Perkele komentelunsa perseessään ja mielipiteensä omanaan. 


Ydäri olisi jo oikeasti kai PELOTE, ei muutama omituinen lentsikka.


Mutta minun filosofiani AINA ja kaikessa on että; vähänkin on enemmän kuin ei mitään.

Joten ei nuo nyt realistisesti aatellen mitään ihan täyttä HAASKOAKAAN kyllä ole toki. On ne sentään ontologisesti olemassa ja täten JOTAKIN.

Ne ruattalaiset pienet  tikkumaisen terävät lentsikat olisi ehkä olleet minun valintani, ihan jo siksi että olivat ehkä se kaunein kone viduaalisesti ja todella näppärän pikkuruisia ja nopeita ja neulanteräviä ja niitä olisi saanut aika parven JA siihen sopimukseen olisi kuulunut se yksi Globaali Silmä  -tutkalentokone, se olisi jo aika khuulin oloinen vehje. JA minä en usko että noita mitään niin TARVITAAN muutenkaan, joten ne olisi de facto RIITTÄNEET. Vaikkeivät olisi se oikeasti paras kone an sich.

Mutta suomalaiset on suomalaisia, missään ei voi TYYTYÄ mihinkään riittävään vaan NÄYTTÄÄ kaikelle maailmalle on aina vain pakko. Toisaalta olen  samaa mieltä mutta en KAIKESSA ja AINA ja jokaikisessä asiassa ja hankkeessa. Rauhoittukaa ja aatelkaa joskus jotakin. Ei KETÄÄN kiinnosta mikään helvetin "Finland" - ja miksi IHMEESSÄ kiinnostaisi !?!?


Suomalaisillahan on niitä tuubeja millä ampua pommeja vihollisen niskaan jos tarve vaatii, ja räikeän suuri määrä muihin maihin nähden, minä uskon NIIDEN tehoon ja jopa pelotteeseen kyllä ihan koska vain. Niistä on OIKEASTI hyötyä kyllä TAKUULLA - jos siihen mennään. Muistakaa että kaikenlaiset teknologiset laitteetkin omaa yleensä jonkunlaisen FYYSISEN tukikohdan.. ja fysiikka... on POMMILLE melko altis. Eli kunnollinen tykistö ei ole lainkaan hullumpi juttu tuossa touhussa.

Samoin  ne MIINAT olisi olleet kova juttu, ja ne tulisikin välittömästi palauttaa  arsenaaliin  ja oikein  KAILOTTAA asiasta Tawjalle ja lähettää sille vaikka alkuun noin SATA kirjettä jossa asia esitellään ja miinoja määritellään ja esitellään ja kovasti kehutaan jne.


Saatanan punainen sianpaskaläjä !


Mutta eniwei... tuollainen khuulin ..oloinen, kai, lelu saadaan nyt sitten suomlantiinkin.


Jiiihuuuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti