maanantai 27. joulukuuta 2021

Anti-Uljas Suomlanti

 iltasontalinkki


Haistakaa Vitun Finnuiiitit Mätä Vitun Paska.

Valitettavasti tätä on nyt lähes pakko kommentoida. Perkele sentään.

Eli kyseessä on Turun "kapinaravintola" Uljas, joka ...junou ?... yritti tehdä työtään siinä missä byrokraatin superpaskahousut lällärit komenteli sitä ....junou ?.. olemaan tekemättä niin. 

Jos tässä pienessä, kiusaajien 100 % hallitsemassa, kusisessä tunkkaisessa Perkeleen syleilemässä PASKAmaassa joku yrittääkään jotain TODELLISTA "irtiottoa" tai tehdä edes joooooooooooooootain mitä joku VITUN kusipää paskamäntti byrokraatin vitun kusirotta ei ole "Virallisesti Hyväksynyt", käy kaikki nuo VITUN demonijyrsijät eli "byrokraatit" ja muut haitalliset komentelevat loiset päälle. Kaikilla keinoillaan. joita ei onneksi ole montaakaan, jos TE vitun hoi polloin petturit ette menisi niiden puolelle ja AUTTAISI saatanan älykääpiöt kusipäät Saatanan vitun paskat NIITÄ !!!!!

Tällaista se on tässä henkisesti typistettyjen ja keskenkasvuisten kusipäiden paskamaassa, vitun infantiilit tollot. Imbesillit läskiperseet joista ei ole itsestään muuhun kuin istumaan pehmeällä ergonoomisesti "korrektilla" tuolillaan ja "säätelemään" (sekoittamaan ja kurjistamaan) ihmisten elämää, tuhoaa Toisten Ihmisten Elämän tuosta vain, JOS ja kun joku uskaltaa tehdä jotakin itsenäistä ja itsenäisesti, omatoimisesti. Jotain mihin EI ole kysytty "lupaa" Kylänvanhemmilta tjns.,


Hei muulinpaskat kusivitut: teillä EI OLE mitään vitun "auktoriteettia" tai Taivaan Mandaattia, eikä KENELLÄKÄÄN, tehdä tuollaista ja "säädellä" meidän muiden olemassaoloa. Te teette siinä Saatanan työtä.

Te olette rikollisia.


Mutta eniwei, KIITOS sinulle Uljas / teille, ainakin teistä tuli Suomlannin nynnyille ENNAKKOTAPAUS. Joku sentään piti vähän aikaa pintansa komentelevien totalitääritanttojen säälittävässä puristuksessa. KIITOS !


Kiitos esimerkistä Finnuiiteille, miten VASTUSTAAA "auktoriteettia" eli komentelevaa kiusaavaa Paholaisen Paskakasaa, ja miten edes YRITTÄÄ olla jotakin omaa ja itsenäistä ja itse asioita tekevää ja yrittävää ja niinedespäin. Näytitte infantilisoiduille tundran Bulgaareille mitä olisi abaut jonkinlainen.. itsenäinen kyvykkyys ja irrallisuus ja aikuisuus ja individuaalisuus ja omatoimisuus ja rohkeus jne.


Aivan Vitun Mahtavaa !! Kiitos siitä.Kiitos !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti