torstai 2. joulukuuta 2021

Mauri Pellolla

 Peltomauri - Peltomaukka jne...


Eli Mauri on joutunut punanuttuisen pikku  tihrusilmä "ttumäoonkova!" psykopaattiluuserin eli "syyttäjän" löysiin ämmämäisiin käsiin ...junou ?.. ILMAISTUA ITSEÄÄN ja tunteitaan ja näkemyksiään ja kirjoitettuaan vallan nettiinkin !

Eli äijä luuli että nyt EI OLLA Pohjois-Koreassa ! Luuli jumalauta että tällä kattellaan kuin jossain sivistysmaassa ...ihmisen itseilmaisua ja henkilökohtaista vapautta ja sen sellaista !
Kosti se kerjääkin verta nokastaan. Ja sinä SAAT sitä ennenpitkää, Kosti, KOSTO on tuleva. Siitä saat olla VARMA.

Eniwei, se ei kiinnosta KETÄÄN mitä mieltä joku vitun dorkanniminen hönö jostain vitun Kokkolasta tai mistä lie, on mieltä siitä mitä Mauri kirjoittaa loisivista musliminpaskoista. Ja sinulle ei kuulu kilin vittua MIKÄÄN mitä ihmiset NETTIIN kirjoittaa. Ehkä jos teksti olisi, kuten olisi kieltämättä pitänyt, raavittu kananluilla ihoosi kuin tatuointi, SITTEN sen voisi ymmärtää että kiinnostut vitun kusipää Maukan kirjoittelusta mutta muutoin olet jopa mulkvistin tontin ulkopuolella.


Ja kyseessä ei ole kenenkään luoma "mielikuva" siitä että ählämit olisivat alempia, ei toki kostia - ne on ihan samalla tasolla, mutta se ei ole mielikuva vaan FAKTA. Samoin kuin se että heidän "kulttuurinsa" on de facto - jälkeenjäänyt. Kuten kostikin.

(Siksi kai sen on iskä järkännyt kiusaan muita tuolta paskahousujen linnoituksesta käsin, missä ISOT typerät raavaat nyrkeillään kävelevät kytän apinan-tampiot-paska-aivot pyörii kostin turvana ja homokaiffarina).


Ja toisin kuin kommunisti kosti, vajaaälyiset ja muuten vain häiriintyneet ja PAHAT  - AINA jaksaa propagoida ja valehdella ja kai ihan oikeasti luulla, EI OLE MITÄÄN mikä EI kuuluisi sananvapauteen. Vitun uskomattoman tukehduttavan tunkkainen ankea typerä primitiivipöllö vitun Finnuiitinperkele saatana ! Aivan K A I K K I   ==> KUULUU SANANVAPAUTEEN.

Eikä sen rajoittamiseen ole OLEMASSA kenelläkään tai MILLÄÄN minkäänlaista OIKEUTTA.

Ei sillä että olisin niin naiivi kuin nämä vitun kytänfani-idiootit ympärilläni ja luulisin että teitä kiinnostaa alunperinkään hevon vittuakaan OIKEUS yms muutenkaan.

Kuten sanotaan, sananvapaus joko ON tai sitä EI ole. Siinä on asian koko kuva. Ja SINÄ et sitä vitun neiti ala mitätöimään, tai kukaan teistä. Se on ihan saletti se. Ja se on suomalaiset jotka tämän ikinä luettekin ja koska vain, kiinni SINUSTA. SINUN tulee USKALTAA luottaa luojaan tai totuuteen ja itseesi ja vain PUHUA sekä TOTTA an sich, mutta OMALLA ÄÄNELLÄSI. Sen kun SANOT mitä TODELLA haluat,  SE on se KAPINA jo itsessään. Minä sanon ihan tismalleen sen minkä sanon jos joku kysyy tai  olen tekemisissä ihmisten kanssa. Byrokraattien kanssa olen aina melkolailla kahinoissa sillä minä en siedä niitä YHTÄÄN ja ne aistii sen kyllä, mutta koska ne on junailtu asemaan TEIDÄN MUIDEN AVULLA jossa niillä on tietty määrä tiettyä valtaa minunkin olemiseeni, ne käyttää sitä.. ihan mielellään. TÄMÄN takia on kumottava VALTA itsessään. Jos tätä ei tapahdu, KAIKKI jatkuu kuten AINA.


Tajutkaa nyt jo perkele. Ja LAKATKAA vain auttamasta SAATANAN järjestelmää. Täm EI. OLE. finnuiittini. VAIKEAA.
VITTU !P.s   KOSKA te alatte ISKEÄ TAKAISINPÄIN ??! Koska joutuu kostit ja raijat raijatuksi ITSE "raastupaan" ?!? Se olisi se välittömin ja absoluuttisesti VÄHIN mitä PITÄÄ ja pitäisi tehdä. KOSKA se aiotaan jumalauta tehdä ?!?!

Miksette te mitään TEE ?!?! Minä teen kaiken minkä tässä toistaiseksi keksin, jos jotain ISOMPAA alkaa tapahtua  niin mukana ollaan.


LISÄYS.

Minun on vain pakko ihmetellä tätä Finuiitien naurettavuutta, kuinka jonkun tyhmän ämmän täytyy aina mennä "loukkaantumaan", jopa jonkun muun puolesta, jos ja kun joku SANOO jostakin jotakin !! Aatelkaa miten tyhmä nilkuttava kurja hönö ämmä on oltava jotta tekee jotain noin mänttiä typerää lapsellista kusipäistä söhläävää vitun paskaa. Kostin pillu riutuu kai kuivuuttaan ja sitä se saatanan reppana siinä OIKEASTI säälii, kun kukaan ei halua olla missään tekemisissä moisen nuhjuisen tuhnun kanssa, mikä ei yllätä ketään jolla on edes paskan älykkyysosamäärä, ilonpilaajaa ei digata. Ei kovin monimutkaista !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti