sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Rikollisen HIIIRVIÖN haastattelu

 https://www.youtube.com/watch?v=B98zMf6K2T8&ab_channel=AkiLinnanahdeTalkShow

P E L Ä T K Ä Ä !!!
Katselin yht´äkkiä tuollaisen ^ !!!  Jumalauta, ja kesti yli tunnin, mutta ihan hyvä. Siinä olisi kaikille Tavallisille Ihmisille™   ooooikein  hyvää kuultavaa sinänsä, kun niitä Rikollisia™   niin kammoatte ja pelkäätte. Siinä yksi ISO äijäkarpaasi sellainen nyt puhuu siitä. Tuo Aki on tosin vähän tuollainen perus rutikuiva kireäsuinen muumiomainen ja muumion oloinen ja näköinen hönö, mutta ihan suhteellisen hyvä suomalaiseksi podcäästiksi.


Minä olisin kysellyt sekalaista muuta, mutta minä olisinkin räikeästi khuulein ja parhain podcästeri ainakin suomessa IKINÄ. Tuo on aika pinnallista sisältöä ja keskittyy liikaa tuohon pinnalliseen asian ihmettelyyn  että "sä oot siis Yhteiskunnan silmissä RIKOLLINEN?!..."

"Ni..."

"Ni kerro vähän  siitä"..


Ai miin ffs


Hyvin finnuiittimäisen YKSINKERTAISTA ja jäykkää. 


Ja lopussa sivutaan jopa Maahanmuuttajien™ eritoten RUATTISSA asiaa, ja kyttä on sanonut tuolle körmylle että meidän kaikkein PAHIMMATKIN vaikuttaa "koulupojilta"(!) niihin verrattuna ! HAHahaa, siitäs saavat vitun tollot tarkan ja realistisen arvostelun  itsetsään ja kovuudestaan. Ja näinhän se totisesti ON. Ählämit repii PÄÄN IRTI ikäänkuin söisivät vain äkkiää jotain aamupalaa ennen työhönlähtöä, siinä missä "meidän pahimmat" ehkä vähän töksähtäen kommentoi ja / tai pahimmillaan jopa lyö tjns...  Siinä on "Tasoero".


Mutta eniwei, ei ihan täysin hukattua aikaa ollut tsiigata tuo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti