keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Pari uutista taas

 

" Halloo ?..loihelaihe läähhälehhku, thäällä Finuiitti, kuulleekkho she Thaivahhan Ukko ? Tiputtakkoo taravikkeita?..halloo  ?.."^ Kristus VITTU mitä TYPERÄÄ  saatanan paskaa. Ja voisiko suomalaiset ^ apinat enää jumalauta selkeämmin ja kirjaimellisemmin ilmentää Rahtikulttia kuin jo tuossa vitun  fotossa ^^ ?!? AHAHAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaa lol. Kuulokkeet jumalauta ja kaikkea ! HAhaa.
Hei, te ETTE OLE Amerikkalaisia. Ja miksi tuo ^ naurettava sotaheppu-Ramboilu on olevinaan niin "khuulia" ylipäätään enää ? Eikö se ole jo puhkikuluneen nähty ja passé ja old hat ja mitä lie  ?

Eikö tuollainen naurettava superVAKAVA, naama peruslukemilla ja "parei kuule jätkä ottaa tää aika vitun TOSISSAAN!", hölmöily jo jumalauta vittu riitä ?!?! On näemmä täytynyt etsiä tuo Michelle Yeohin näköinen joku kinkkiläinen tai faux-kiinalainen akkakin tuohon ^? Ja miksi ? Siksi että sellainen nyt vain "kuuluu" olla, kuten nuo näytöt seinällä ja pilotti ja kaikki. Sellaista ne alkuperäisetkin tekee, junou ?.. etsävaantajuu ! Tää on van tällanen yks JUTTU  ja näi.. - jep; se on rahtikultti. Kirjaimellisesti.

Vitun naurettava pellet.
NAU-RET-TA-VAA !


Mutta hei, tällaista on meno Jantelaki-Finnuiittilässä ! Jos sanot KERRANKIN jotain, jostakin, se on seinä vastassa. Ja nirppaisia nokkia ja yrmeitä ilmeitä ja "tää on vakava paikka" mutinaa joltain rumalta kuminaamaiselta vitun läskipäältä.


Ampukaa ittenne vitun naurettavat yrmeät pellet.

P.s Hyvä että saavat sanottua wokeopatiaa siksi mitä se on, stalinismi-leninismi-kommunismi-judaismi-paskaismia.


Montako kertaa tuokin ^ pitää hoksata ? Eikö tuo ole tiedetty koko ajan ?  Kuten "Maahanmuuton™" aika vitun ilmiselvät VAARAT ja vääjäämättömät SEURAUKSET.


Vitun kusipäät.Jahaja...ahahaHAHAHAaaaaaaaaa..AHaa.. aijai jumalauta... Sale jauhoi niin totaalista potaskaa, puhui niin ällistyttävää paskaa, Sale laukoi suustaan sellaista vitun pyörryttävää käärmeenpaskaa että joku... no.. joku todellakin siis kirjaimellisesti oikeasti tosiasiallisesti de facto ja jure.. pyörtyi !!!


HAHAHaaaaaaaaaa. On ihme ettei noin käy paaaaaaaaaljon useammin.


Sangen monikin ns "poliitikko" saa puheillaa ym osan Kansaa tota totisesti lyhistymään. Ja nuutumaan henkeään ja sieluaan myöden. Ja se onkin yksi niistä heidän Suurista Ideoistaan™.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti