keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Rumuutta

HHSCROAAAAHHHG!!
 

Evan McGregor.                                            ^ 


On sitä näteimmilläkin  joskus rumempiakin hetkiä ja kuvakulmia. Tuossa Ivan ei ole ihan hehkeimmillään ja parhaimmillaan.Ilmeisesti nuo ^^^vitun  RUMILUKSET on olevinaan jotain "Missejä".  Siis nyt sitten ihan tasan oikeasti, KATSOKAA niitä. KAIKKI triviaalin, arkisen, tavallisen ja ihan vain vitun RUMAN näköisiä. Ei voisi enää paljon järkympää hahmokavalkaadia jumalauta olla. Ja NOITA ^^ noita-akkoja ihan pokkana tyrkytettiin jumalauta vittu misseiksi !!
Se on jo ihan silkkaa vittuilua. Uskokaa huviinne.

Ainoa edes marginaalisesti hyvännäköinen on tuo ylemmän kuvan oikea laita. KAIKKI muut, eritoten vasen ala-laita ^^ tuo tuossa, on kamalia. Mikä vitun ..mik...MIKÄ ?!? Minä en osaa edes KUVAILLA tuota ?!? MITKÄ nuo vitun posket on ?  Mikä tuo honottava kalkkuna oikein on ? Ja siis MITKÄ nuo vitun posket oikein on ? Hei ?!... Ne on kuin jotkin molempiin suuntiin leviävät pienet kivespussit tai pullat tai sellaiset imukupin jättämät turvonneet jäljet. Jumalauta aivan järkyttävää. Ja tuo ^  kammotus tuossa keskellä, alhaalla, olen melko varma että se on ensinnäkin mies. Toisekseen .....järkkyä, sen leukakin ikäänkuin katkeaa kesken ja se ..no on ihan vitun tylsä ja mitätön rumilus. Tylsä jopa rumaksi. Ja mikä vitun kireä nahjus on tuo oikea ala-laita ^ ?!?! Siis kuinka joku tuon näköinen KEHTAA ihan pokkana änkeä jumalauta MISSIKISAAN !!? MITÄ VITTUA !!?!

Jos jollain on "huoltsikan kassa" -naama niin tuo on  se. Ja likka on ihan polleana lähtenyt tuolla pärställä, ja sitä voi kuvata sopivasti nimenomaan juurikin tuolla sanalla "pärstä",  tai jopa "perse", ei niinkään "naama" tai "kasvot" tjns, niin nin on ihan pokkana lähtenyt jumalauta matkaan TUOLLA vitun rumalla triviaalilla karmivalla mitättömällä kumisella perus finnuiitin juntinlärvällä ?!?!

Suksikaa jumalauta vittuun.
Juu, ja kuule ! Sitten. On vuorossa ooooikein nättiä  "poliittista" naamaa taas. Jumalauta ihailkaa noita "päättäjiä" !! Ei se ihme ole että päättämiset on niin fantastisia kun niitä tekee noin nätit naamat.
2 rumaa suomijuntti finnuiitti urosta. Kuvottavaa - järkyttävää- aivan kamalaa-
ÄRsyttävää.Juutuubin etusivulta kuvankaappaus. 2 rumaa likkaa.JA TAAS ! Ei jumalauta saatanan vittu  sentään. Kappale kauheinta suomea, ja "poliittinen" lärvä. Uskotteko jo että "politiikka" on "rumien haliwuud" ?.

FAKTA.
Katsoessani noita SAATANAN rumiluksia, minulla on ilme kuin katsoisin Auri-Katariinan siivousvideoita samalla kun olen vahingossa iskenyt juuripestyt käteni limaiseen koiran, tai ainakin toivon että se on vain koiran, paskaan.
AATELKAA että nuo on ilmeiseti ihan oikeasti, molemmat(!!), naaraita !!
EI siis miehiä !! NAISIA !Juutuubin kuvankaappaus taas. Siinä ^ ensin on ai...ihan kai sieväkin tyt... MITÄH ?!?! HYI KRISTUS HELVETTI !! EI SAATANA ! AI VITTU !!...Ei jumalauta... kauheeta... aivan vitun kauheeta... *yrjö lentää*...

Sitten se jo näyttää joltain rumalta Paul tai Bob nimiseltä pallinaamalta 60´s Rock konsertissa "joraamassa".


VITTU että osaa naiset olla RUMIA saatana !!

Kristus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti