perjantai 10. joulukuuta 2021

Kuun kuutio

 iltislinkki


Jaha ! Kappas.Juuri kun olin katsonut eilenkö, tuubista sen yhden äijän uusimman videon, ^^ aiheesta,  julkaistaan kyseinen kuva jopa suomlannin hevosenskeidamediassa !


Tässä on tuo sen video..

https://www.youtube.com/watch?v=o7Tq7aB0Xgc&ab_channel=MARSANOMALIESandBEYOND


Mielenkiintoista.


En EDELLEENKÄÄN, VUOSIA tuota kanavaa seurattuani, osaa sanoa näkeekö se omiaan vai onko tuo jotakin todellista !! Helvetti sentään. 

VÄLILLÄ se on kyllä päivänselvää että se ON oikeassa ja että NASA käyttää kyseisenlaista suodinta ja sensuuri "sabluunaa" mitä se sanoo. Ja jos katsotte tuota iltsikankin julkaisemaa kuvaa ja sitten siinä alempana sitä toista kuvaa jonka alus on itse napannut siitä emoaluksestaan vai mikä se olikin, niin niissä on SELKEÄ LAADULLINEN ERO. TODELLA selvä. Sitä sietäisi ehkä funtsia ..?...


Ja tuo on vasta KIINALAISTEN räpellystä, joten voitte uskoa että jenkkien omat kamerat on jotain 10K tasoa, siitä ei ole epäilystäkään, eli niillä on kyllä ITSELLEEN ne oikeasti stydit kuvat saatavilla, mutta meille muille syötetään tuota pieruista tuhruista nuhjuista pikselöityä paskaa. Eli kyllä siinä nyt jokin koira on haudattuna.


Kehotan jos totuus kiinnostaa, mm tästä aiheesta, seurailemaan Chris´n  kanavaa. Eli tuon ^ ns "marsmiehen".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti