lauantai 4. joulukuuta 2021

Ääliölaumat

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/29b22c3a-1f60-42f0-b29e-85434a3545bd


TÄMÄ ^on SUURI ongelma suomessa ja siitä on näemmä kehkeytymässä alati vain yhä suurempi ja suurempi. Tuolle pitäisi TEHDÄ jotakin. Entisaikain MIEHET olisi kai TEHNEETKIN. Luulet että siihen sisältyisi tietty määrä fyysistä voimaa / väkivaltaa.


Mutta kuten raportoin, tuollaiset nulkit ja natiaiset jotka luulee olevansa kovaakin paskaa ja omistavansa naapuruston, alkoi käydä minullekin vaikeiksi. Sanoin suoria sanoja ja toistaiseksi ovat karttaneet ja ehkä jotkin niistä vain mulkoilevat oudosti. Eniwei, tuollainen paskasakki tulisi vain tappaa, niistä tulee vain LOPUTON kivireki ja taakka ja tulevaisuuden "poliisin tuttavia" eli niitä jästipäisiä perusrikollisia sosiopaattikusipäitä aliapinoita demonimutantteja. Tai sitähän ne OVAT joka tapauksessa.


Mutta tämä on ihan oikeasti suomen "yhteiskunnan" yksi suurimmista ja aina vain pysyvimmistä ongelmista, kusipäiset kakarat. Niille ei ikinä TEHDÄ mitään, asiaa vain ihmetellään ja torutaan ja sitten taas ymmärretään ja hyssytellään.

Vittu saatana sentään !

JOS niistä teidän niin rakkaista kytistänne oikeasti olisi jotain hyötyä niin TÄMÄ olisi sellainen asia jossa se voisi konkreettisesti NÄKYÄ, muttei se näy.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti