lauantai 4. joulukuuta 2021

Kaiuttimista

Tätä on pitänyt ja kaaaaaaaaaaaauan sitten sanoa mutta unohdan aina. Eli kaiuttimille, eritoten niille VITUN bluutuuth-kajareille ym kannettaville vehkeille, tulisi olla jokin ÄO-minimivaatimus, jokin raja, jonka alle jääville niitä ei myydä.


Niiden kanssa kulkee aivan liian usein joku vitun rättiperse, "Elämänkoulun™" vitun katukehari apinamutantti vitun lusmuääliö !! Ja jumputtaa jotain vitun kuolaavan huitovan separi-keharin "räppiä"  ja ärsyttää ja inhottaa ja rumentaa ympäristöään.


Ja kaikenlaiset kurittomat kusipääkakarat ylipäätään. Luulevat olevansa kai "kovia" mitä ikinä vittua sekin lie lopulta, tai "khuuleja" tjns kun tekevät itsestään täyden ja totaalisen hölmön, ja imbesillin. Yhtä hönöä dorkaa kuin jokin vitun "Narutojouksu". Sellaista tulisi lyödä samantien Karate"chopilla" niskaan jos joku "Narutojuoksee" ja tämä on FAKTA.

Mutta se on Kansallinen HÄPEÄ että täällä ylipäänsä ON ja pyörii niitä vitun prehjuverkkareissa yleensä pareittain kulkevia nuhjuisia pieruisia vitun muuleja reppanoita, jotka on ehkä vähän siinä aamummalla jo "kaljoitelleet" ja sitten lähtevät "steissille" ..en tiä..."tsiigaan" tai kulkeen  tai "hengaan" tai tyyliin ..jotain ninQ semmost. Niitä sellaisia mitkä näyttääkin kuin liikkuvalta mytyltä lumppua, ja sen ihan NÄKEE miltä se lumppuläjä HAISEE, ja niiden naamat on AINA  kuin jonkin vitun Raamatun "langenneiden" tjns, eli "kamalia katsoa", ja tatuoinnit on enemmän sääntö kuin poikkeus ja huonot valinnat muutenkin toki. Ja loputtomat piinaavat ongelmat.

Mutta miksi niillä on se tarve tulla ja pilata muidenkin päivä jumputtamalla sitä ihan vitun kertakaikkisen kamalaa sopertelevaa sontaa ? Siinä levitetään tottatotisesti vain pahaa oloa. SE on se juttu.


ÄLKÄÄ myykö kaiuttimia ihan kenelle tahansa kiitos !


Jotain rajaa ja rotia ja skarppiutta.


Kiitos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti