sunnuntai 26. joulukuuta 2021

James Bond - 007

En ole nähnyt vielä ainakaan, tuota uusinta ..enkä näekkään ihan äkkiä, mutta toiset kehuu ja toiset haukkuu, tiedä häntä. Ainakaan Zeims ei muuttunut  neekerimuijaksi mikä on oikein hyvä.


Mutta sain tuosta kaikesta idean miettiä ITSE kuka tai mikä olisi paras Bond jos tuota melko turhanpäiväistä hölmöilyä nyt vielä Däniel Khreigin jälkeekin jatketaan. Eli tämän julkaisuni idea on jankuttaa aihetta "kuka olisi paras seuraavaksi Bondiksi".

Ja vastausta on etten tiedä kun en voi nähdä KAIKKIA mahdollisia vaihtoehtoja mutta näistä kuuluisimmista ja itsestäänselvimmistä on tässä omia valintojani...

Ei missään tietyssä järjestyksessä.

Ja ihan itse tein kuvituskuvat / "promokuvat". Noin minuutissa.


* * * * * * * * * *


1.  Hugh JackmanJoka muuten näyttää ihan ällistyttävyyteen asti itseltään Jeesukselta !! Mutta siitä erikseen lisää OMASSA kirjoituksessaan.


Itse EN olisi alunperin saattanut edes käsittää tällaista idioottia ajatustakaan että joku helvetin Hjyuu Zäkmän BONDIKSI.. mutta kun näin tuon ^^   kuvan ... ai miin kattokaa sitä ny perkele !! Äijähän on omalla tavalaan täydellinen Bond ! Se olisi sellainen aidosti sen tyylinen kuin Bondin pitäisikin olla, en vain olisi aatellut itse ihan ensimmäisenä, enkä toisena tai edes viidentenä, mutta nyt aattelen. Mitä enemmän aattelen tuota Bondiksi, sitä enemmän tykkään ajatuksesta ...saaden välillä epäilyskohtauksen ja ..jatkaen ajatuksen diggaamista.

En tiä.. siinä ja siinä... TODELLA kiikun-kaakun mutta ei mahdotonta.Sehän ^ on jo valmiiksi Ahman rooliinsa treenannutkin itsensä sellaiseksi modernin ajan "lihaskimppu"mieheksi mikä Bondin kai pitäisi nyt nykyään olla. Ja tiettyä karismaa tuossa toki on ja ISO äijä tuo on. 190 centtinen järkäle vaikkei sitä naamastaan luulisi. En tiä... mietin asiaa.2. Michael FassbenderTämä ^ saattaa olla suosikkini ja on lähes TÄYDELLINEN Bond. Mutta myös.. jotenkin EI ! Maikhl  on sekä paras että omituisen epäsopiva ja ristiriitainen täten,   joten en osaa tähänkään sanoa juuta enkä jaata mutta kyllä tuo heppu lienee se realistisesti paras. Ja olisi sopivan vitivalkoinen, kuten ylempänäkin mainittu heppu.

Tuo hiustyyli tuossa ^ on toki täysin väärä, mutta kun äijälle läppäisee smokin päälle ja laittaa kunnon frisyyrin / tukan niin a-vot ! Johan lähtee.

Maskuliininen ja suht hyvä äänikin kai Bondiksi en osaa sanoa.. ehkä. VAHVA "ehkä".
Tämän pidempää listaa en jaksanut koota, ei ole kiinnostusta enkä tiedä sen paremmin mitään näyttelijöitäkään, mutta kun kerran tällaisenkin idean sain niin tein nyt jotain sisältöä teille sitten.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti