torstai 15. heinäkuuta 2021

Etelä-Afrikka

 ...on  ilmeisesti sisällis-sodassa. Tai äärimmäisen lähellä sitä ja sen alkuvaiheessa.   Kiitos Y.K:n ja muun juutalaiskommunistisen valkoistenvastaisen vasemmiston vittupäiden kateellisten juoponkakaroiden Satanistisaastojenpelkurien paskahousujen kusipussien.

Teidän aikanne tulee  kyllä, USKOKAA vain.


Eniwei, jottei kenenkään teistä tylsistä tylsämielisistä keskinkertaisista pulliaisnahjuksista tarvitse edes LEIKKIÄ tyhmää ja kysellä virallisformaalin "salonkikelpoisen" nynnyn  Poliittisesti  Marxistisen  typerään sävyyn että "mistä tämäkin johtuu  /  mistä sellainen  nyt VOI johtua?" nin se johtuu  nekruista.

Se  johtuu siitä että Etelä-Afrikassa on neekereitä, ja LIIKAA. Se johtuu siitä, siitä se johtuu ja juontuu,  se on NEEKERINpaskan vika, sen pleistoseenin apinan. Se johtuu yksinomaan alkeellisesta primitiivisestä alkuasukas puoliapinasta nimeltä NEEKERI tai NEKRU, se  johtuu siitä ja niistä

Eikä tässä ole mitään ihmeellistä tai uutta ja ällistyttävää ja epäselvää  ja mitään mietittävää ja te KAIKKI TIEDÄTTE tämän jo.


NEKRUT tuhoaa KAIKEN, ja Valkoisten Sivilisaation ihan ensimmäisenä, jos ja kun vain voi. Eli jos valkoinen ANTAA niin tehdä.


Kiitti.











LISÄYS klo 07:29 - Video.

https://www.youtube.com/watch?v=_fEVHx-m_YA&ab_channel=LaurenSouthern

Etelä-Afrikka lankeaa kaaokseen, moraalin TOTAALINEN romahdus.

(Nekrut alkoi nekruiksi)


Siellä ne  vitun varkaat menee, KATSOKAA. Siinä on NEKRU pähkinänkuoressa.


N E E K E R I  TUHOAA ja TUHOSI   Afrikan.








LISÄYS 07:37.

Vittu  että alkoi kuvottaan  koko juttu,  AJATTELE että  suomalaisten RAHOJA  lähetetään tästä kurjasta KÖYHÄSTÄ paskamaasta tuohon  köyhempään ja kurjempaan NEEKERIEN paskamaahan jotta kyseiset vitun APINAT voisi vain... junou..  POLTTAA ne !

Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti