maanantai 26. heinäkuuta 2021

Kytänkusipäät ja Kypärät

 iltalehtilinkki


Älykääpiöt aiheuttamansa ongelman ja kaaoksen äärellä.Jumalauta vitun kytän paskaläjät saatana !!!


Jos luette jutu, voitte HETI ensilauseessa lukea jotain minkä ymmärsin jo otsikosta, eli täydellisesti ja absoluuttisestsi ja 100 %  poliisi-sianpaskan kytän kusiruutan sosiopaatin aiheuttama tilanne, kuten AINA.  Jos EIVÄT olisi  alkaneet OMASTA  TAHDOSTAAN  ja itse niin päättäen tehdä ja  VALITEN täten kyseisen kohtalon,  kiusata satunnaista ohikulkijaa ja jos EIVÄT  olisi lähteneet ihan täydellisen turhaan häiriköimään tuota moottorifillaristia, olisi KAIKKI  tuo ^  vitun kaaos ja hässäkkä ja vilkkuvalot ja "tilanne"... ei missään.  Sitä ei OLISI. Se olisi jäänyt toteutumatta, ja KUKAAN ei olisi loukkaantunut eikä kenenkään aikaa ja hermoja ja rahaa olisi tuhlaantunut. Mutta koska poliisit ovat mielisairaita ja ultraPAHOJA ja ilkeitä pikkumaisia kusipäitä, päättivät  kyseiset sianpaskat  saastat tuhota taas yhden elämän ilman MITÄÄN oikeutta tai syytä, lisää.


HAISTAKAA MÄTÄ VITTU ! Saatanan paskat.


Ja tästä asiasta on pitänyt mooooonasti jo sanoa, että tuo että pakotatte  aikuisia ihmisiä käyttämään kypärää(!!), hahahaa, kuin jokin vitun lapsi, se on LOPUTTAVA. Ja sen on loputtava  NYT !   Te ETTE SAA TEHDÄ NOIN ja  te tiedätte tämän kyllä.  Vallan. Vitun.  Mainiosti.

Mutta kusipää on kusipää, ja kun kyseisiä jäykkäniskaisia oksettavia petoja ja perkeleitä teidänlaisenne kusipäät Tolkun Tavalliset Lainkuuliaiset Kansalais-Ihmiset™  oikein tukee ja kannustaa ja kohkaa ja ylistää ja rohkaisee tekemään tuota pahaa niin hei ...?... kyttä TEKEE NIIN !

Ja ongelmat leviää ja suurentuu ja kasvaa ja lisääntyy ja Kaaos saa vallan. SE on kytän se Juttu.


Voittexte sanoa  MIKSI ja miten ihan exäktli te kuvittelette että kytällä on jokin "taivaastalangennut oikeus" puuttua muihin olentoihin ja pakottaa ne byrokraattien tahtoon ????!! Minä odotan.

Jos voit niin järkeile ja "rationalisoi" ja selitä ja sölkötä, by all means, asia juurta jaxain minulle selväksi. Varmaan jotakin typerää honottavaa olettavaa VALHEELLISTA sianpaskaa keksit kyllä, yritä yritä !! Se on sinussa kyllä, se on sinne laitettu.

Arvaa kenen toimesta ?! ...hahhhahhaAHAhaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ja jos samalla sanot miten se on jotain keneltäkään, esim SINULTA, pois jos ja kun joku aikuinen tai nuori tai kuka vain joka ET OLE SINÄ, ajaa motzkarilla hui kauheeta... ilman valtavaa mollottavaa isoa typerää turpeaa palloa päässään, kuin AvaruusBoltsissa konsanaan ? Onks se siis MITEN  ===> SINUN asiasi tai kytän ?!?!! Taaskin, odotan innolla vastausta ! (Tiedän toki ettet voi sanoa mitään koska et ole ikinä ajatellut mitään, ja olet vain niellyt kaiken valtion VALHEEN ja Luciferiaanisen propagandan, mutta hei... josko NYT alkaisit heräillä ja virota ? ´Be a lot cooler if you did).

Millä tavalla tämä asia kuuluu teille muille ? Miten tämä koskee byrokraatin sanelevaa kusipäätä sianvittua ? Mikä on se maaginen oikeus puuttua muihin ja pakottaa muita ? Mistä tulee se ? Mikä sellainen etuoikeuksien etuoikeus ja erioikeus kävellä muiden yli ja sanelle muille ja nöyryyttää aikuisia miehiä mm   oikein on ?!?! Mikä se on ja mistä se on ja minä vaadin saada tietää ja minä vaadin sitä NYT. Mikä se ON ?!?!?!? Mistä se tuli teille ?!!!


MINÄ en ole ainakaan valtuuttanut teitä YHTÄKÄÄN, en ensimmäistäkään, en kertakaikkiaan ketään tai mitään. Mihinkään vitun "virkaan" ja rooliin tässä älykääpiöiden paskahousujen keskinkertaisuuksien ja henkisesti sokeiden typerien tuhnujen "Yhteiskunnassa™". Minun lupaani teillä EI OLE. TIETÄKÄÄ TÄMÄ, tietäkää TODELLA AKUUTISTI. SE TIETO hiostakoon teitä jokaikinen ohikiitävä minuutti ja sekunti, aina ja iäti. Aamen.

Koska kyttä on seinähullu paskapäinen paskahousuinen nynny kiusaaja, tiedän ettei siltä kannata kysyä mitään, se on kuin tivaisi betonilohkareelta jotakin, mutta jos kyseessä olisi EDES "Tavallinen Ihminen" niin voisin kysyä että MIKSI te kiusaatte toisianne näin ? Ja KOKO vitun elämän / inkarnaation keston. Niin ettei KUKAAN voi säästyä alistamiselta ja kiusalta ja nöyryytykseltä ja pahuudelta. MIKSI olette itsestään ja isästänne Perkeleestä / Saatanasta / Beelzebubista / Pirusta / Paholaisesta ?!?!?! M I K S I ?!?!? Ja MIKSI ettet ymmärrä ottaa asiaa todesta ?

Siksi että te ette TIEDÄ mitään. Se johtuu siitä. Ja teidän varsinainen Uskontonne on MATERIALISMI ja "legalismi" eli sanalla ==> Etatismi / Statismi. Eli "Valtiouskonto" eli palvotte VALTIOTA, teidän Jumalanne on de facto VALTIO ja sen kusipäät niskaanpakottajat eli rikollisten häiriköiden ja kiusaajien ja vihollisten järjestö nimeltään "Poliisi". TUO on teidän olotilanne, NOIN ALAS olette vajonneet.  Te olette omaksuneet kommunistijuutalaisten maailmankuvan ja maailman ja mentaliteetin ja "uskonnon" 100 % ja täysin. Ja täydellisesti.  

Haistakaa kaikki vittu.


Kirjaimellisesti: TÄMÄN TAKIA meillä ei voi olla mitään hauskaa / khuulia. This is why we can´t have nice things.


TE. TE olette se SYY. Tämä ei ole mikään vitun mysteeri tai mitään monimutkaista.Painukaa (takaisin) helvettiin vitun pikkusielut kusipäät.Ps.    Te MAKSATTE tästä KAIKESTA. Aivan. Kaikesta.   Elämä EI PÄÄTY kuolemaan, ettekä te VAPAUDU synneistänne, ja minä T I E D Ä N mistä puhun, toisin kuin 99,9 % teistä.

Ps 2. Kuten lempiblogaajani asian aikanaan tiivisti ja  olen sanonut jo monasti: "ei ole olemassa oikeutta komennella ja velvollisuutta totella".Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti