keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Murjaanilekuri vai ei

 iltahevompaskalinkki


Näyttäisi siltä että Ruotsissa on kuin onkin yhä edelleen ja vielä, ainakin  jossain ja jossain asioissa,  jonkinlaista realismia ja käytännöllistä järkeä ja rehellistä kunnollisuuttakin jäljellä.

Varmastikin  nämä Suomlannin Lehdistön apinat ja Marxistin marakatit haluaa epätoivoisesti meidän reagoivan tähän torumalla Ruotsia ja tuohtumalla, mutta minä tykkään ja tuen ja aploodeeraan ja niin teet sinäkin, et sinä niin tyhmä ole että mankuisit tuota vastaankaan.

Noinhan asian PITÄISIKIN olla, paitsi byrokraattien satanistisissa vitun vinoissa kusipäissä ja  muiden häiriintyneiden ylimielisten omahyväisten  Paholaisen Opetuslasten, kuten kyttien ja muiden poliitikkkojen ja "viranomaisten". Mitä ikinä vittua sekin on tarkoittavinaan, olla "viran"omainen ? Mikä helvetti on "virka" ?! Paitsi tyhmä  suomlannin junttien sana  joka kuulostaa Ryssältä, ylläripylläri, "hej Vjirka! thjule tjänne!".

Mutta  eniwei, minäkin haluaisin EHDOTTOMASTI(!!) tietää etukäteen jos menisin lekuriin, onko se joku suomlannin läski  vai joku Mumbain apina tai kenties jokin vielä alempi ja alhaisempi  marakatti jostakin vitun Mosambikista tai Kalkutan slummista tai ihan suoraan paskantuoksuisena jostakin vitun Georgian vinkuintiaanien tundran tunkkaisilta aroilta tjns.


Ja olen nuorena jo saanut tuta tämän asian itse ja minulla on siitä  lopunikääni arpi, kuten olen kai jo sanonutkin. Jos olisin tiennyt että minut operoi, joskin pieni "päiväkirurgian" toimenpide, mutta kuitenkin, joku vitun hevon helvetin perkeleen perseen vitun kusiainen paskanahka jostain vitun muulien viemäristä, niin ...hei.. olisin ehkä sanonut että "jaha joo ei kiitti!" ja ...varannut ajan johonkin paskankin väärtiin paikkaan.

Ja voin sanoa että suomalaisen lekurin tekemä jälki olisi näkymätön kuin muukalaisten laaser-skalpellin jälkki epäonnisen lehmän kaulassa.  Mutta tuo vitun murjaanirotta jätti jäljen joka on  kuin joku olisi juovuksissaan kirurgina piirtänyt kirkkoveneen asiakkaan / potilaan nahkaan.

Että kiitti vain siitäkin ihan vitusti ! Hei ? Kiitti !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti