sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

JUMALAUTA SAATANA !!!

VITTU    IHMISET / SIELUT  EIVÄT!!! OLE!!! TEIDÄN!!! OMAISUUTTANNE!!!  JA KOMENNELTAVISSANNE!!!

Saatanan häiriintyneet läskipäät kusipäät paskapäät idiootit vitun sianvitut kusiperseet paskarotat.




Jumalauta ...VITTU että minä näen punaista saatana. TEIDÄN  ===> PITÄISI keskittyä ihan OMAAN olemiseenne ja elämäänne joka on eittämättä kurja kuten tekin, ja omiin tekosiinne, EI kehenkään, yhteenkään MUUHUN.

Teillä EI OLE mitään, minkäänlaista, OIKEUTTA jumalauta   PAKOTTAA ihmisiä  "palvelemaan armeijassanne" saatanan absoluuttiset RIKOLLISET paholaiset.

Ja minä uskoisin teidän kyllä TIETÄVÄN tämän !! Ja SILTI julkeatte jumalauta lähetellä ihan pokkana tuollaisiakin ^  vitun uhkausviestejä jumalauta ihan tasan OIKEASTI ja tosissaan ??!?!... Mitä vittua !?!?!

Jukolauta ja vittu saatana !! Jos MINÄ saisin tuon viestin, SINÄ vitun nynny paskaläjä mikä tuon olet laatinut, vitun Finnuiittikusipää killisilmä pallinaama VolganBulgaarin fintiaani primitiivipaska, saisit abaut tällaisen viestin: "...jos tämä uhkailu ei lopu NYT, teidät tullaan murhaamaan.  MINUN toimestani". Ja luultavasti PISTE.

Se siitä. 

Vittu lähettäkää siat perääni, katsotaan sitten. Saatanan SAATANAT

Jumalauta ...jär-vitun-kyttävää !!!   Missä vitun Pohjois-Koreassa te luulette meidän ylipäätään olevan ? Kiinassa ?! MIKSI te teette tuollaista kiusaa ihan TAHALLANNE ?!?!?!

Tajuattehan te että se teidät traumatisoinut SOTA   ON  ==> OHI ?!?!?! Tajuattehan te tämän ? Ja että ainut SOTA on  vasemmiston ja neekerien ja JUUTALAISTEN ja muslimien ja ämmien ja kyttien ja tuomarien ja käräjien ym kanssa ja kaikkia noita tikkusuoraan VASTAAN !?!?! TAJUATTEHAN te tämän triviaalin mundaanin yksinkertaisen itsestäänselvän truismin ?!?!


Hei !?



Te ETTE saa käydä ympäriinsä komentelemassa tuntemattomia ihmisiä, te ETTE saa minkäänlaisella Erityisluvalla™  KUVITTELEMALTANNE "auktoriteetilta"   käskeä ja komennella ja rajoittaa ja estellä ja sakotella ja kidnapata ja vangita ym   ventovieraita. Sellaista oikeutta EI OLE. Sitä EI yksinkertaisesti OLE.   Te olette seinähulluja, tÄYSIn kajahtaneita. Absoluuttisen umpidemonisia. Jumalauta jotta voi "päänne" olla saatana solmussa !!! HUH helvetti !


Ja HEI; MINULTA teillä ei ole ainakaan lupaa MI-HIN-KÄÄN. Ei yhtään mihinkään eikä siihenkään. Minun lupaani teillä EI OLE, ei ole IKINÄ ollut, eikä tule koskaan  ikinä  olemaan. Painakaa saatanan Saatanat lanttuunne. Vitun mielisairaat älykääpiöt.

Ja viimeistään ja vähintään  ainakin NYT  ==> te TIEDÄTTE ! Te ETTE voi vedota Tuomiollanne tietämättömyyteen tai tyhmyyteen, MINÄ olen tehnyt HYYYYYYVIN SELVÄKSI kaiken ja kokoajan.



* * * * *


TEIDÄT tullaan JOKA TAPAUKSESSA(!!)   TUOMITSEMAAN ITSE, mitä ankarimman mukaan. Joten    ==> LOPETTAKAA tuo muiden komentelu ja orjuutus ja alistaminen ja hyväksikäyttö ja manipulointi ja pelottelu ja uhkailu ja sakotus-verotus-pyydystys-metsästys-ahdistelu-jahtaaminen-alentaminen-vangitseminen V Ä L I T T Ö M Ä S T I !!!!

Teidät TULLAAN  ITSENNE "etsintäkuuluttamaan". Mark my motherfucking words !










P.s


Teille Tavalliset Kansalaiset   eli vielä TÄYSIN uinuvat  sielunraakileet: HERÄTKÄÄ nyt jo perkele sentään !!! Minä en jaksa enää, ja MINÄ olen yksi niistä teidän ihan ihka OIKEISTA ns "Vapahtajista". Te ETTE OLE mitään helvetin "valtion" omaisuutta, te ETTE OLE minkään tai kenkään OMAISUUTTA, teillä EI OLE MINKÄÄNLAISTA "velvollisuutta" tehdä yhtään mitään, kilin vittua, ei minkäänlaista. Se KAIKKI on sen mitä kutsutte Luciferiksi, sen saatanan paskaläjän aikaansaannosta ja tämä on FAKTA. Harmillista on että lähinnä tietämättömät undulaatit ja idiootit muulit näistä asioista ikinä puhuu ja ne tuo suunnattoman mainehaitan koko asialle, sillä eivät TOTISESTI tiedä mistä ja mitä puhuvat.

Mutta asia on näin yksinkertainen: PAHUUS   T A R V I T S E E muiden orjuutusta kuin ihminen happea, se on se mistä PAHUUS ==> ELÄÄ. Se kuihtuu ja RIUTUU jos ei kykene ja pysty ja saa ja voi alistaa  ja  ORJUUTTAA ja VALLOITTAA muita. Tässä on koko yksinkertainen kaava. TOIMIKAA AINA ja kaikessa tämä mielessänne. Ei ole mitään muuta mitä tulee tietää, on VAIN vapaus tai alistuminen, ja MINÄ EN ALISTU, en nyt enkä koskaan, ja minä odotan jokaiselta paskankaan väärtiltä TEISTÄ tätä SAMAA Thumosta, "sisua", ABSOLUUTTISTA järkähtämätöntä totaalista taistelutahtoa ja vastaiskukykyä ja halua ja raivoisaa aggressiota pahuuden VALLOITUSPYRKIMYSTÄ vastaan. Tämä asia EI. OLE. MONIMUTKAINEN.


K A I K K I  monimutkaisuus on AINA  ==> TAHALLISTA.   Se on PAHA siellä takana, koska ...^^  kuten sanoin.

Se on vain STRATEGIA vitun muulit tollot. ÄLKÄÄ tarkertuko Saatanan METODIIN, se on VAIN metodi.




Kävelkää vain vapauteen. Vaikka teissä roikkuisi kymmenen kyttää. TYPERÄÄ kusipäistä paskanhajuista idioottia ähisevää imbesilliä verta nenästään kerjäävää paskahousu pelkuri kiusaaja kyttää.



Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti