keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

15 Veen Ryästö

 iltahevompasklinkki


En nyt  tarkoita olla mikään "mulkku" tjns..... mutta melko TYHMÄÄ tuo on ollut tuolta uhrilta.

Muunmuassa tuollaisen kaiken takia  tulisi opettaa  nuorillenne edes jooooooooootain joskus jostain. Esim että..... mmm.MMM..mmmm.... ÄLÄ mene  tuntemattomien kanssa tapaamiseen johkin tosi kauas !!

Ai miin, tämän LUULISI olevan aika itsestäänselvää mutta ...en tiä... ehkei sekään sittenkään o ?


Rotanpaska: "Hei.."

Uhri: "Hei!"

Rotanpaska:  " ...hei nin...tuukko sinne tiäxä mis on se yx metsä ? si.."

Uhri: "siis...siellä.."

Rotanpaska: "..niin nin  siis  siinä kun käännytään sinne ABC:lle nin siitä noin 10  Km sinne metsään, heti siitä oikealle ja näi.. ?kai sä sen tiät?"

Uhri: "..aha ok  juu tiän mä  itseasiassa.."

Rotanpaska: "joo noni no ok... niin nin tu sinne  ja yksin ja ota kaikki ne, eiks ne o noin 1000  €uron arvosii  ne kaikki sun tyylii korut ja kledjut ja näi ..?"

Uhri: "on ne juu!"

Rotanpaska: "..hyvä joo ok, niin nin tua ne, ota nekin ? Jooko? Mukaan ... ok?..."

Uhri: "juu ok! Mä tuun!"

Rotanpaska: "ok joo, nin yksin ja aseistautumattomana ja vaik sillä uudella  skootterilla ja näi"

Uhri: "O.K joo  mä tuun"

Rotanpaska: "nähään siä.."

Uhri: "juu, nähää siä!"

*Klik" (luurin sulkeutumisääni)


Ai miin...?!....



..ei  samalla voinut vain  sanoa että "jaa nii ja hei...hei !..me aiotaan ryästää sut !! HAhah.hAHAhhAHAa.." ? Tai olisi vaatinut että "sun täytyy tulla tänne, ajaa tänne, nin... perse paljaana" tjns ?!

Kristus saatana sentään ihmiset / idiootit !!!?


Ei ihme että te vaaditte jotain vitun kytän rotanpaskoja olemaan olemassa ja kuvitelmissanne Turvananne, jos olette NOIN vitun Dodon typeriä tyhmiä tolloja saatana !

Koirakin haistaisi tilanteessa ansan, mutta ilmeisesti sälli ei  ole mikään penaalin terävin ja kallein ja erikoisin ja paras kynä.



HEI !!?  Nuori !? IDIOOTTI! HEI ?!?!.... ÄLÄ  mene jonkun täysin tuiki tuntemattoman kanssa MIHINKÄÄN, MISTÄÄN SYYSTÄ, IKINÄ ! Piste.

Tämä EI OLE monimutkaista. Ja jos on jokin ennalta vaikeasti kuviteltava mutta pakottava syy / tarve niin ota ainakin teleskooppivapa, jota kytät ei halua meillä olevan koska se on oikeasti hyvä ja hyödyllinen (ja kytillä on sellainen), niin ni ota se ja/tai pippurisumua tjns ja ole valmis KÄYTTÄMÄÄN niitä. Ja pakene vain paikalta tjns. En tiä, tai taistele kuolemaan asti, tee miltä ITSESTÄSI tuntuu.  VITUT  mistään muusta.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti