tiistai 13. heinäkuuta 2021

"Hallixen MUKAAN.."...

 


Kuvitelkaa että olette niin nynny ja sokea ja typerä ja tyhmää leikkivä ahne vitun muuli että ette pysty sanomaan, edes ynisemään(!), jotain niin itsestäänselvää ja totaalisen todellista kuin tuokin ^ ON ihan vain sinänsä, vaan että väännätte kierrellen ja kaarrellen sen muotoon .."Halla-Ahon MUKAAN.." !!!


HAhahaaa.  Hei toimittajan luuseri; Hallis on ihan OIKEASSA ja sinäkin TIEDÄT tämän.


Suomlannissa,. Euroopassa, Amerikassa ja kaikkialla varsinaisessa "Lännessä"...ollaan oltu Kulttuurivallankumouksen™  eli GIGANTTISEN Askeleen  Taaksepäin, keskellä ja seassa  ja ytimessä sittemmin  1960-luvun. Tässä EI pitäisi olla KENELLEKÄÄÄN mitään uutta ja ihmeellistä  ja erikoista ja sen EI pitäisi ilmetä lehditössäkään vain jonain vitun "mielipiteenä" tai jonain mitä mieltä JOKU nyt  vain sattuu olemaan ja mitä joku nyt vain sattuu SANOMAAN tai jopa julistamaan. Se ei ole mitään mitä Jussi VÄITTÄÄ van se on yksinkertainen jokapäiväinen faktuaalinen truismi, kuten me kaikki tiedämme.


Olette niin vitun tyhmiä kusipäitä kielenvääntelyinenne että voisitte  yhtä hyvin inttää ja julkaista otsikon "Jussi Halla-Aho VÄITTÄÄ useimpien kissojen kulkevan neljällä jalalla"... Ai miin ..?...  jep, näin ne tekee. Ne  tuppaa tekemään  näin, niin se vain on. Kissat kulkee yleensä ja useimmitten nelin jaloin jollei ole kyseessä kissa jolta uupuu  ainakin yksi kinttu.


MIKSI te alennatte ITSENNE matelemalla NOIN ?!?! MIKSI puhutte noin ? Miksi kirjoitatte tuollaista honottavaa myötähävettävää vitun SOOPAA  ?!? Eikö teitä jumalauta ikinä MIKÄÄN  HÄVETÄ ?!!?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti