sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Olen kyllästynyt...

 ...paitsi kaikkeen sinänsä, mutta esim ulkomaalaisiin suomessa !

Minua ei enää kiiiiiinnNNNNOSTa yhdenkään vitun "irkun suomessa" tai pallopäisen engelsmannin havainnot ja ajatukset finlannista. Ja hei, mitä tulee kielitaitoon tms, se vitun iso möykky, se läski läskipäinen jättimäinen sälli se Deiv Cäd, se ei edelleekään osaa sanaakaan suomea vaikka liehittelee aihetta ja kiehnää sen ympärillä kuin eunukki haaremin liepeillä, ja leikkii ajatuksella opiskella suomea ehkä jonain pivän, junou...kun on AIKAA esim tjns.

Samoin itse Ed Duttonin paviaani... ai miin, kuten äijä itsekin on todennut, se on asunut täällä nyt n 16(ko?) vuotta ja jumalauta osaa suomesta saman kuin känninen somali, jos sitäkään. Ehkä niukin-naukin muutaman sanan se saa tiivistettyä yhteen,  hoonolla soomella, ja koolostettua joltakkin jootain....


Mikä siinä on että engelsmannit lähestyy koko aihetta jotenkin nolona / häpeillen / peloissaan. Ne on kuin se olisi jokin ihan vitun NOLO juttu jossa HÄPÄISEE itsensä jos siihen vähääkään ryhtyy. Ne siis HÄPEÄÄ puhua suomea tai edes yrittäää.


Vittu saatana sentään.


Ja kaikki vitun Japanin makakitkin, painkukaa vittuun !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti