maanantai 26. heinäkuuta 2021

Linkki Hyvään Kirjoitukseen

 https://blogit.perussuomalaiset.fi/kaj-granlund/shokilla-synnytetty-aggressio/


Wau, harvinaista että kerrankin HYVÄ  kirjoitus jossain tuolla  mikä lie tuo oikotietokin on, ja ne  imbesillien blogit mihin se johtaa.

Mutta tuo asia on totisinta totta ja jotain minkä haluaisin epätoivoisesti(!) Teidän Kaikkien ymmärtävän ja sisäistävän.


LAKATKAA vitun älykääpiöt huohottajat REAGOIMASTA kuten kytät ja byrokraatit ja poliitikot ja muut rikolliset HALUAA. Ottakaa ihan ITSEÄNNE ITSE niskasta kiinni ja LUOTTAKAA siihen että me kaikki paskankaan väärtit teemme samoin. Liittyen milloin mihinkin.

Teidän TÄYTYY vain kyetä ja uskaltaa käyttää OMAA järkeänne tai mitä lie tietoisuutta, niin vähän kuin sitä onkin.


TOISTAN: poliisi EI OLE kenenkään ystävä, poliisi on Meidän KAIKKIEN(!!!) yhteinen VIHOLLINEN. Eikä se marisemalla ja mankumalla ja alistumalla ja vouhkaamalla ja teeskentelemällä ja tyhmää leikkimällä ja kyttiä palvomalla jne jne jne jne miksikään ja mihinkään muutu. Te palvotte omaa vihollistanne, te OLETTE mashokisteja, minä EN HALUA olla masokistien ympäröimä ja lähellä.

Tehdään sitten selvä JAKO niihin jotka haluaa olla "hallittuja" ja miehin jotka haluamme ABSOLUUTTISEN rajoittamattoman Anarkian ja VAPAUDEN. TÄYDELLINEN kahtiajoako, tämän LUULISI kelpaavan typerämmällekin kusipäälle jäärälle ?!

Ne ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti