lauantai 24. heinäkuuta 2021

Skatudden - Katajanokka

 Jeeeeeeeeeeeeeeesss !!!


YÄK!!!

Gud´Njyuus evribadi !!


Minua on kuultu, jumalauta MAHTAVAA(!!), ja makasiiniterminaali eli tuo kuvankaappauksen ^^ yökötys tuossa.... aiotaan PURKAA !!! HAHaha JEAAAAAAAAAAAAAASSSS !!


Ihanaa, taivahan mannaa. Minä  olin ottanut tuon kuvan ^ haukkuakseni tuota rumilusta saastaa ja vaatiakseni sen purkua, mutta kuten juuri äskettäin luin, se on jo päätettykin tehdä ja koko alue todentotta uusitaan !! Jumalauta ja vittu - viiiiiiiihdoin jotain oikeanlaista, uutta ja virvoittavaa !! Aivan kertakaikkisen kaunista. 

Siitä on joku suunnittelukisa meneillään par´aikaa joten jos joku on kykeneväinen siihen niin ota osaa kai sitten. Mutta ET sitten pilaa sitä saatanan tollo saatana !


Mutta olipahan huojentava uutinen. Tuo saatanan kamalaakin kamalampi korbusiaaninen ärsyttävä tunkkainen MEGAruma paskakasa ja ärsytys saa vittu vihdoin lähteä kuin leppäkeihäs ja triljoonan tonnin läjä kurjaa kamalaa ränsistynyttä paskaa, paljolti kuten Hedberg, ja poistua siitä rumentamasta Helsinkiä ja pilaamasta ihmisen mielenmaisemaa ja tunne-elämää.


NYT on Hjellshinki jotain vihdoin ihan OIKEIN tekeillä. Näättex  ?  Ei se ole tuon vaikeampaa !! Vitun VITUT !!


Haistakaa saatana vittu !!


Jumalauta saatana että alkoi jo ärsyttää... mutta kuitenkin.. kaiken tämän lyhytaikaisen tyytyväisyyden ja ilon ja riemun keskellä... Yritän nyt pitää mieltä korkealla tämä uutisen johdosta.


Kiitti tästä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti