sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Roskakaupunki & Uppoava Eurooppa

Iltalehtilinkki

Ja toinen


HellSinKi - Roskien City

En tiedä mistä alkaa ja mitä tähän enää sanoa. Sanon alkuun tekijöille  ^ että HÄVETKÄÄ vitun aivokääpiöt kusipäät Saatanat saatana ! Ja että tuollainen ÄÄLIÖN kusipään moukan käytös EI tee teistä "kovia"  tai "khuuleja" vaan VAIN  ääliöitä. Käytöstavattomia, kuin pellossa kasvaneita mustalaisia tjns, ja idiootteja ja kusipäitä.

Tuon sanottua, sanon että hävettää ylipäätään jonkinlaisena "suomalaisena" itseäni, eli kiitti vain vitusti. Ja harmittaa   Royn puolesta, se on niin innoissaan ja tohkeissaan tästä paskamaasta ja muuttaa tänne ja BÄNG ! pelkkää saastaa ja roskaa ja neekereitä ja muita komentelevia kamalia ämmiä, silmän kantamattomiin.

Haistakaa homeinen paska.

Jaa niin...no... tuossa "steissillähän" se varmasti kyllä muuten haiseekin...kappas vain... hahahaaa.. sattuipa somasti. Sen  kun siis vain henkitätte  siellä stadissa.


AATELKAA että tuolla iltahumpuukin sivulla kommenteissa esiintyy joku ultrakusipää kommunistin änkyrä kusipää  stalinisti paskaläjä tai kasa, vasemmistorotanpaska,  joka keksi  syyttää tuosta(kin) ...PERSUJA  !!! HAHAHAa...WAU  !! Siis  wee aa  uu   WAU. Jumalauta miettikää hetki  miten... MIIITEN tyhmä ja sekapäinen seinähullu  kusipää täytyy olla vääntääkseen tuoKIN asia päälaelleen kuten vasemmistolais-satanistit AINA ja KAIKEN suhteen tekee, ja syyttääkseen  siitä  jumalauta asian vastanapaa eli Perussuomalaisia. Jotka TAKUUVARMASTI  viihtyisi kuten minäkin; SIISTISSÄ  ympäristössä ja haluaisi SIIVOTA kaupunkia. Mutta silti yksi SYYLLINEN sosiopaattinen pikku kusipää  keksii jumalauta  syytellä PerSuja... 

Ei jumalauta... huoh... ei voi kuin hämmentyneen raivoisana huokailla,  kuinka  tuollaista absoluuttista "ihmis"saastaa VOI olla   olemassa ? MITEN noin hullu voi olla ? Voisiko joku kertoa ja selittää !? MITEN nähdään Helsingin roskaamisessakin taustalla Perussuomalaiset ? MITEN vasemmistolaiset VOI OLLA noin päähänpinttyneitä, pakkomielteisiä, OCD:n riivaamia, senähullluja häpeämättömiä häikäilemättömiä kusipäitä !? MITEN !? Miten on noin juntturassa daiju ? Miten ne voi joka vitun vuosisata FIKSOITUA eli jumiutua ja jämähtää ja takertua johonkin yksityiskohtaan tai henkilöön, esim Hitler tjns,  ja jäädä siihen ikuiseen silmukkaan pörräämään sen pariin !!?? Eikä ne niiden  pakkomielteiden  kohteet yleensä  ja useimmiten OLE edes merkittäviä mitenkään, suuntaan tai toiseen. Mutta kun on taantumuksellisen vajaaälyisen tyhmä ja häikäilemätön paskapää niin sitä kai sitten vain ON. Ei pääse hulluudestaan sen  enempää kuin koira karvoistaan.

Mutta ompahan järisyttävän kusipäinen "kommentoija". Ja voi  olla että se etsii vain  juurikin ärtymystä eli ärsyttää TAHALLAAN eli on ns  "trolli", voi olla että useinkin netissä KAIKKI jotka esittää jotain täysin seinähulluja kusipäisiä ja ITSESTÄÄNSELVÄSTI vääriä ja nurinkurisia väitteitä ja vieläpä oikein provosoivalla tyylillä... yrittää tahallaan lietsoa sotaa ja väittelyä ja ärsyttää. Tämä tulisi AINA MUISTAA netissä liikkuessa; kaikki EI OLE liikkeellä in bona fide ja puhtaat jauhot pussissa tai päässään.


Mutta voi olla siinä TAAS vasemmistolainen älykääpiö troglodyytti-kusipää yrittää heijastaa / peilata / projisoida OMAN paskasakkinsa ja oman henkilökohtaisen kuvottavuutensa ja siitä  seuraavan..KUVOTTAVAN fiiliksensä pois itsestään ja omistaan ja syytellä omasta paskanhajustaan ventovierasta ohikulkijaa. TOTUUS on että vasemmistoloiset  rotanpaskat  ihan ITSE aiheuttaa kaiken maailmassanähdyn kaaoksen ja tuhon ja roskaamisen ja ongelmat joista ihan pokkana sitten syyttelevät muita, ja totuus on että Helsingissä on suunnattoman paljon sinne kuulumattomia irtolaisia, neekeriä ja mustalaista ja mitä lie murjaanin marakattia ja NE ja  suomlannin finnuiitti-kusipääjuopot ja niiden uskomattoman ärsyttävät räkäpäät kusipäät pässinpäät ääliökakarat ja muut vasurit, NE roskailee. Ja ne tekee tuota IHAN  TAHALLAAN ja välinpitämättömyyttään. Ne TUHOAA  stadia sikäli kun voivat ja muslimille  tuo lienee jokin epäpyhän sotansa idiootti sabotaasiteko tai metodi tjns.



Mutta aatelkaa että kaiken tällaisenkin tapahtuessa tuossa ihan nenämme alla ja edessä ja jalkojen juuressa, Euroopan upotessa paskaliejuun ja mutaveteen ja neekereihin, keksii "poliitikot" eli elämäntaparikolliset-huijarit-loiset-sölköttäjät-hyväksikäyttäjät-kiipijät vallanahneet roistorotat lähetellä kaikki MEIDÄN RAHAT(!!) ihan pokkana ja saatana vielä meitä syytellen ja toruen(!!!!!) ...mm... mm nekrulle Afrikkaan ja kaarnalaivoihin Bahrainiin, sinne kullan ja öljynsä sekaan, ja sinne Kreikoille ja Italiaanoille ja mihin vittu lie. Ja sitten ihmettelevät kun kukaan ei "luota järjestelmään".


Heräättekö te Tavan Kansa joskus ? Minua ei kiinnostaisi enää kommentoida vihollisen järjenvastaisen häikäilemätöntä järjiltäänmennyttä typeryyttä ja kusipäistä pahuutta. Minua kiinnostaisi asian RATKAISU ja siitä eteneminen vaikka vain kuolemaan edes marginaalisen kunniallisesti. Mutta kaikki tämä paska saa kyllä riittää.


Sotaa odotellessa.







P.s Te venailette ja odottelette turhaan. Mitään ei ole tulossa, eikä ketään, eikä vihollinen muuksi muutu. Kusipää kuolee kusipäänä, ne ei tule koskaan ikinä teitä noteeraamaan ja kunnioittamaan sen enempää kuin poliisinpaskakaan tai muut rikolliset, ne kunnioittaa VAIN sitä mikä PAKOTTAA ne kunnioittamaan itseään. TÄMÄN takia "rikollisen päätä silitetään", ymmärtäkää ny vitun totaaliset hönöt nolot dorkat tollot jo tämä. Saatanan hävettävät aivottomat ja EI-katuviisaat totaaliset typerykset. EDES tämä osuus tästä. Koettekaa snaijata.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti