tiistai 20. heinäkuuta 2021

Jackie Kommarinpaska Chan

 https://www.youtube.com/watch?v=lsLqvxHk6mE&ab_channel=ChinaUncensoredO_0 ...MITÄ VITTUA !!!!??!


Jukolauta mikä paskapussi saatana !! Nyt upposi sitten Zäki Zhän !!!

Jumalauta.. .. mit...... . ?......... y..ÄK... ei VOI olla totta ?? !!!


KATSOKAA koko video  ja   miettikää sitten että me olemme kasvaneet katsellen mm tuon älykäääpiön kommunistikusipään filmejä !!! Kuten juutalaiset sanoo, "jos haluat tuhota vihllosesi, kasvata hänen lapsensa". Ja meidät on Haliwuud kokolailla tähän mennessä jo "kasvattanut"... ja nyt kun tällaista ym alkaa paljastua, tulisi tämän ehkä soittaa TODELLA LUJAA kaikkia mahdollisia kelloja !!


Jukolauta vittu saatana !!


Vittu mikä vitun apina, paskasäkki, paskapussi, petturi, kusipää, mulkku, vitun vinkuintiaani vinosilmämulkku saatana !!

Siitäs saitte ! Kaikki Monikultturistit™  yms paskasäkit. Joko voisitte alkaa uskoa että nuo alemmat rodut on paitsi alempia mutta että ne osaa kirjaimellisesti NÄYTELLÄ. Esim.... jonkun Hyväntahtoisen™ vaaleamman hönön ystävää jne. Ne on alkeellisia liejurottia, ja ne on pyyteellisiä ja ..katsokaa tuotakin vitun mielisairaan paviaanin näköistä paskaa. Vittu KATTOKAA ny perkele !!!!

Jumalauta miten HÄIKÄILEMÄTÖN rotu !! Kiinalaiset. Ja tässä teille vain YKSI ja PIENI osoitus ja näyte ja tapaus. Tämä on vielä piiiientä. Kumpa olisitte hereillä kaiken tällaisen kanssa.


Hyi yöäääk.
Hollywood on jo kuollut ja nyt alkoi tippua nämä ennen niin Suuret ja Mahtavat, yksi kerrallaan ja vääjäämättä. Ai luoja miten ihana !HAHahaha ihanananananaaaaa ! Ai lavin it.

Teidän USKONTONNE romahtaa vasemmisto !! Minä LUPAAN tämän. Te ROMAHDATTE. KAIKKI mitä te Saatananne kanssa olette rakennelleet, tulee syttymään tuleen ja romahtamaan, paljolti kuten kävi Hindenburghille.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti