sunnuntai 30. kesäkuuta 2024

Välisoitto - Bailando

 https://www.youtube.com/watch?v=W3tBvzKbzZ4&ab_channel=AARPMusic




Muistatteko vielä tämän ^ helmen ? Tai biisin. 

Tottakai muistatte, laitoin tämän vain tähän paikanvaraajaksi sillä minulla on tekeillä uusi suht kattava soittolista joka piti jo kai kuukausi sitten julkaista ja silloinkin myöhässä mutten ole saanut kerrassaan mitään aikaan joten tämä on tässä nyt ..nauttikaa siitä kai sitten, en tiä.

Halusin sanoa samalla että ajatelkaa että ^ tuo on joidenkin ja ilmeisen monien, mielestä huonompi juttu kuin se että Meilläkin On Neekereitä™ (ja ählyjä [joka tulisi lukea suomalian lipussa]). Ja ilmeisesti on parempi että Eurooppa kahlaa alhaisessa nekrun ja sompunpaskassa ja veressä ja suolenpätkissä ja irtoraajoissa / päissä ja kaikkialla kälättää ja pyörii Lakana Lasseja ja puikulapäisiä imbesillejä jotka on liian demonisia ja tyhmiä ja likaisia ja häiriintyneitä tullakseen hyväksytyksi edes simpanssikatraaseen tai mihinkään apinalaumaan, kuin että on tuollaista ^.

Minä taas olen niitä hulluja jotka suosii ^ tuota ja tuon ajan Eurooppaa ihan 100 % ! Se oli hyvää aikaa muutenkin, ja silloin (nykynuorille tiedoksi) käytettiin sanaa neekeri ja nekru ihan 10-Uutisia myöden eikä kukaan saanut hepulia tai korviaan lotkauttanut, ja silloin tykättiin Euroopasta ja valkoisuudesta ja All Things White ja tuollaisesta musiikista jne ^. 


Ei olisi voinut kuvitellakaan tätä nykyhulluutta.

Ei kuvitellakaan !



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti