keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

ryssistä - Sarastus artikkeli

 https://sarastuslehti.com/2024/06/11/dostojevski-bolsevismin-edellakavijana/


Ensinnäkin wau ja yök, ja toisekseen tuo teksti ja mieluummin pidempikin synopsis, on saatava kaikkien "päättäjien" ym torakoiden nokan eteen ja HETI !!!


En ole ennen lukenut tuota ryssäläistä juoppoa sen kummemmin mutta jo tuo kuvaa ryssät niin totaalisen läpikotaisen täydellisesti etten tiedä mitä sanoa... aika käsittämätöntä ja alhaista paskasakkia, suoraan Saatanan pyllystä.

Aivan yhtä pyörryttävän riivattuja paholaisia kuin muslimit ja "laitavasemmisto" jne. Ja jos ei tuon nähtyään ymmärrä ettei ryssät ole ihmisiä eikä missään nimessä länsimaisen kaltaisia niin sitä ei sitten vain paksukalloisena jäykkäniskaisena typeränä mulkkuna halua hyväksyä ja täten me kaikki maksamme sitten.


Voimme kaikki totisesti nähdä että ovat varanneet itselleen "oikeuden olla niin kunniattomia kuin mahdollista" ja varkaita ja tappajia jne. Tuo selittää aivan kaiken ryssäläisten historian ja teot ja olemuksen jne.

Kuten näette, vastassa on aivan käsittämättömän alkeellisen alhainen pahuuden ja tietämättömän supertyperyyden multihuipentuman kiteytymä. 

Ja minä olen suomessa kokenut myös tuon "tapamme kaikki nerot" kohtalon, se on olemassa myös täällä valitettavasti.


Kuvottavaa ja satanistista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti