keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

morlokit hyökkäsi Stöynenzille (Stonehenge)

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a145b652-b500-46aa-9a10-3c9ea582a4ea


https://www.youtube.com/watch?v=DAqkfsX5Jk8&ab_channel=modernity



No voi ny jumalauta !




Kuinka paljon täytyy ollakaan kusta päässä jotta tekee jotain tuollaista, jumalauta hekalitroittain, tiivistettynä pieneen ahtaaseen naurettavaan narsistiseen oksettavaan ääliöön lapselliseen seinähullun fundamentalistin aivottomaan paksuun apinankalloon.

Ja tilanteesta teki erityisen inhottavan ja häpeällisen että JAPANILAINEN (!!) pieni naikkonen meni pysäyttämään niitä !! Oi kristus mikä häpeä valkoisille !! Japsien täytyy nykyään tulla länteen ja lässyttää kuin pikkuvauvoille että "ei ! älä ! ei noin saa tehdä" kun joku taantunut dementoitunut aivopeseytynyt pavlovin vitun rakki menee ja tahrii Mona Lisaa persereiällään, jota siis ei ole pyyhitty sittemmin kun itsensä Che kuoli ! *minulla on nyrkki ilmassa uhmakkaasti"*

Ja minkä älykääpiömäisen Tarkoitusperän™ takia ?!? Lähinnä täysin kuvitteellisen abstraktin typeryyden jolla ei ole mihinkään mitään merkitystä, paitsi EHKÄ ryssien tulot voi pienentyä tai ählyjen jos öljystä luovutaan tuosta vain wilinili.

Tärkeintä mitä sillä saavutetaan on toki vasurikommarien se OIKEA unelma ja tavoite eli se että silloin kaikki muut(kin) litistetään ja mitätöidään neekerin tasolle ja palautetaan elämään kuin likainen apinalauma savannilla tai viidakossa eli periaatteessa Jura ja kivi -kausien väliin.


Ei kiitos. 



Ja on se ihme miten näitä kusipäitä vitun nilkkejä paskatahroja vain siedetään ja suvaitaan ja kattellaan.


En tiä ..ehkä jos ESTÄISITTE näiden vitun mulkkujen kusipäisen mulkvismin ja lapsellisen "aktivismin" ?


En tiä.. ?.. ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti