keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Tyttö joka sanoi nekru

 https://www.youtube.com/watch?v=UKvjgZBzR2o&ab_channel=modernityEnsinnäkin HAH HAH HAA ja lol, hahahaa mahtavaa ^!!! Täytyy lähes hattua nostaa tuolle likalle, sillä on enemmän munaa kuin kaikilla suomen ruotsin ja länsimaailman miehillä yhteensä. Ja toisekseen... aistin että valkoiset on alkaneet heräillä ja vetää päätään perseistään ja ovat avoimen kyllästyneet leikkimään tyhmää ja ikäänkuin tykkäisivät nekruista.

Hei idiootit, te voitte ihan rauhassa olla tykkäämättä niistä, ei KUKAAN tykkää nekruista eikä ole missään ikinä koskaan tykännyt tai tule tykkäämään, ne on nekruja herran tähden. Sellaista se vain on. 

Ja kuvottava perus läskiperse nekrutar taas tuokin puukkojunkkari, ja totisesti, siitä ei tule mitään uutista sen enempää kuin siitä mitä hyeenat ja leijonat ja muut alkeelliset pedot tekee keskenään savannilla. Sanotaanhan sitä ettei se ole uutinen jos koira puree miestä mutta ...toistepäin ja se se onkin jo toinen juttu.

Mutta on todella suotavaa ja aivan mahtavaa ja essentiaalistakin että valkoiset alkaa massoittain herätä ja karistaa tyhmänleikkimisen ja kommareille alistumisen harteiltaan ja alkaa olla taas ehdottoman valkoisia ja siihen aika hemmetin tyytyväisiä. Se hyödyttää tikkusuoraan myös suomalian finnuiittia jos suuren maailman Arjalainen Valkoinen oikeasti herää ja tulee tajuihinsa ja järkiintyy taas. Muutoin edessä on lähinnä surkea loppu.


Alkakaamme kutsua neekeriä ihan avoimesti taas vain neekeriksi tai kuten mummonikin aina; "nekruksi".

Eikä sekään edes, tiedoksenne hyperventiloivat älykääpiöt, ole edes mikään sen "pahempi" sana jos teillä lapsilla on todella niin "pahoja sanoja" että ne pelottaa eikä niitä täten voi edes sanoa, kuten pakanakulttuurissa "karhu" jne, niin nin nekru on vain lyhennös neekeristä kuten "telkka" televisiosta tai "lätkä" jääkiekosta tai "jenkki" Amerikkalaisesta jne. (Toki "jenkki" tarkoittaa "runkkua").Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti