keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Dr.Dissin Romahdus !

 Jumalauta WAU !!


Aatella ja minä näin tuon LIVE!nä !! ...totisesti aika juttu..

Tässä on jos kiinnostaa, kyseisen striimin video jossa tapahtui vavisuttavaa Historiaa..

https://www.youtube.com/watch?v=E73nGJocgAA&ab_channel=DrDisRespect


Ja noin kohta 3 tuntia 11 min ja 40 sek ja Dokki saa ilmeisesti tekstiviestin ja kaikki muuttuu kuin sormia napsauttamalla ja siihen saattoi tyssätä kaikkien aikojen striimaajaan ura yht´äkkiä ! Kylmäävää.

Oletin ja näemmä moni moni moni muukin on tullut samaan johtopäätökseen, että se mitä se luki viestistään, oli se että oma pelifirmansa on heittänyt hänet susille, potkaissut ulos ja sulkenut luukun perässään. Ja luulen että Dokki funtsi siinä samassa että jos kerran näin on niin ..vittu, antaa olla ja sitten riitti. BummMM ja piti ihan yöstä tuon omituisen ja haikean ja karmivahkonkin jäähyväispuheensa. 

Perhana sentään. Minä tykkäsin suuresti tuosta sen Elden Ringin peluusta, aivan mahtava peli ja vaikka tuo onkin siinä ihan totaalisen paska pelaaja mutta sitä oli viihdyttävää katsoa.

*

Ja tämä juttu päätyi muuten ihan suomenkin Uutisiin !!

https://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000010523086.html

Wau !! 

Olinkin ihmetellyt miksei suomen median mulkut mainitse mitään mutta tulihan se sieltä !


Todella outo ja huono ja harmillinen juonenkäänne ja en tiedä mitä tarkalleenottaen tuntea. En itse pidä sitä MINÄÄN enkä sinäkään jos (silloin) 35 v mies lähettelee jotain vitun Twitch-Chat viestejä jonkin 17 v (?) likan kanssa, ai miin big shit. Ei ketään kiinnosta ikinä minkään julkkisparinkaan ikäero joka voi olla useita vuosikymmeniä(!) mutta jos sen tekee Dokki niin ..no, se on pahinta koskaan.

Outo heppu epäilemättä mutta rauhottukaa ny saatana taas kaikki ja kissanne, tämä on lähinnä ns "nothing burger" vaikka kaikkein hysteerisimmät kirkuu jo "pedofiili!" ja mitä lie, huoh.

Millaista lie olla noin naurettavan pingottunut pikkusielu ? Ehkä jos edes venaatte siihen asti että tiedätte jotain lisää ? Kuten Rammsteinin Tillinkin tapaus, minä olin oikeassa ja viis veisasin koko paskasta ja kävi ilmi että sekin oli ihan täyttä tuulestatemmattua paskaa.


Mutta silti hemmetinmoisen mäntti juttu ja kausti. Enkä osaa sanoa tekeekö Dokki enää kambäkkiä vai ei.....fifti fifti.. ehkä ja ehkä ei.

Mutta jos tekee niin ..katson ihan takuulla !! Ihan jo mielenkiinnosta.

Tässä sitä nyt nääx sitten on ! DRAAMAA !!


Wuw !











LISÄYS 27.06.2024 klo 23:14


En tiä... täytyy sittenkin sanoa että on tuo kyllä aika mulkku tuo Dokki. Vaikkei 35 vee sällin ja oletetusti 17 v likan välisessä viestittelyssä ole mitään niin ihmeellistä ja outoa mutta se on valehdellut ihan pokkana suut silmät täyteen kaikille viimeiset 7 vuottako ? 2017 eteenpäin ymmärtääkseni koko ajan. Ja teki täten mm ZiiLeinerin ihan totaaliseksi pelleksi, ja vei oikein kunnolla ajelulle. Käytti häikäilemättä kaikkia hyväkseen ja otti supertshättejä tuubista kuin huomista ei olisikaan. Aika vitun sika kyllä lopultakin, täytyy ja on pakko myöntää. 

En tiä... aika sakea soppa tämäkin ja yhtä odottamaton. Sitä luulee edes jonkun verran tuntevansa jonkun ...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti